03/07/2012

Frantsilan Midsummer Rose

Tein ihastuttavan löydön eilen vieraillessani Life-ketjun liikkeessä, josta oli tarkoitus käydä noutamassa uusi pakkaus Evonia-hiustenhoitotuotetta. Menossa on nyt varmaankin jo kolmas pakkaus ja täytyy sanoa, että hiukset ovat vahvistuneet ja kasvaneet paljon viime kesän jälkeen. Myös tervettä kiiltoa on tullut hiuksiin lisää. Uskon, että Evonia-kapseleiden päivittäisellä nauttimisella on ollut vaikutusta asiaan ja aion jatkaa niiden käyttöä jatkossakin.

Tekemäni löytö on Frantsila Organics -sarjan Midsummer Rose Uudistava Kuorintavoide. Frantsilan tuotteet ovat entuudestaan minulle tuttuja ja tuen mielelläni Hämeenkyrössä sijaitsevan Frantsilan Luomuyrttitilan tuotantoa. Voide oli tarjolla vieläpä huiman edulliseen puoleen hintaan, joten se lähti kotikylppäriin kokeiluun. Tänään tein aamusuihkun yhteydessä tuotetestauksen ja iho vaikutti oikein hyvältä  ja pehmeältä kuorinnan jäljiltä. Pidin myös tuotteen raikkaan kesäisestä tuoksusta, joka syntyy kuorintavoiteen sisältämien luomuargaani-, helokki- ja tyrniöljyjen sekä aromaterapeuttisten eteeristen öljyjen ja kotimaisten luomuyrttien ja kukkaterapeuttisten uutosten vaikutuksesta. Tuote sisältää myös hienojakoista piilevää, joka poistaa ihon kuolleita soluja mekaanisesti sekä papaijauutosta, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa entsymaattisesti.

Tuote on hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille.

 Frantsilan tuotteet on pakattu ihaniin, vanhanajan henkeä huokuviin pakkauksiin ja niistä tulee käyttäjälle takuulla hyvä mieli!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig