30/07/2012

Loving the style: Leighton Meester

Tervehdys ja aurinkoista alkanutta viikkoa! Päätin tehdä teille toisen Loving the style -postauksen, koska edellinen Rosie Huntigton-Whiteleyn tyyliä esitellyt postaus kiinnosti todella monia lukijoita. Jatkossa suunnitelmissani on esitellä säännöllisesti omien suosikkieni tyyliä Loving the style -postausten muodossa ja tällä kertaa vuorossa on Leighton Meesterin upea tyyli!

Leighton Meester on yksi parhaillaan nousevista tyyli-ikoneista. Neitonen nousi pinnalle Gossip Girl-sarjan kautta, jossa hän näyttelee varmasti jo kaikille teille lukijoille tuttua häikäilemätöntä Blair Waldorfia. Blairin yllä nähdään joka jaksossa mitä upeampia asuja ja hahmon tunnusmerkiksi ovat muodostuneet juhlavat hiuspannat, kiiltävät, tuuheat laineet ja räätälöidyt jakut.


Siviilissä Leighton pukeutuu aivan yhtä upeasti kuin roolihahmonsa Blair. Tähden tyyli on todella tyttömäinen, värikäs ja kokeileva. Ei taida olla montaakaan värisävyä, jota Leightonin päällä ei olisi nähty ja tähdelle tuntuu sopivan kaikki mustasta kirkkaan keltaiseen. Myös aina huolitellut ja viimeistellyt hiukset ovat yksi hänen tavaramerkeistään. Siviilissä Leigton nähdään usein rennoissa farkuissa tai shortseissa ja paitapuserossa tai tyttömäisessä mekossa.EVENING GLAMOUR


Korujen ja meikin suhteen Leighton on kokeilunhaluinen ja vaihtaa luonnollisen lookin välillä kirkkaan punaiseen huulipunaan ja tummanpuhuviin rajauksiin. Myös tummansiniset rajaukset sopivat neidolle uskomattoman hyvin, kuten tämä ylläoleva kuva todistaa.


Juhlapukeutumiseen Leighton panostaa todella paljon ja näyttää upealta ja usein hieman 40-luvun henkistä glamouria henkivältä. Leighton antaa mielestäni erinomaista inspiraatiota myös omaan pukeutumiseeni ja uskallusta sekoitella ja kokeilla erilaisia tyylejä ja värejä.
Tiesittekö, että tähden alkuperäinen hiusväri on vaalea, vaikka Gossip Girl-sarjan myötä Leighton onkin tullut tunnetuksi erityisesti tummista kutreistaan?

photos all over press
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig