26/07/2012

Loving the style: Rosie Huntington-Whiteley

Yksi maailman kauneimmaksi naiseksi äänestetty ja aina upealta näyttävä julkkismalli ja näyttelijä Rosie Huntington-Whiteley hallitsee täydellisen tyylin sekä arki- että juhlapukeutumisessaan. Arkisin Rosien näkee usein rennoissa farkuissa, t-paidassa tai topissa ja kaunis luksuslaukku kädessä.
Rosie on selvästi mieltynyt myös rentoihin, tyttömäisiin mekkoihin, suuriin aurinkolaseihin ja huiveihin. Yksi tähden lempparihuiveista on iso leopardikuosinen jättihuivi, joka maustaa klassisen arkiasun ihanasti.Rosie valitsee usein hyvin leikattuja ja räätälöityjä vaatteita ja yhdistelee ennakkoluulottomasti erilaisia materiaaleja toisiinsa. Tähti suosii myös klassisia, nahkaisia asusteita ja saapikkaita ja sitoo hiuksensa usein joko löysälle nutturalle tai jättää ne hulmuamaan auki. Tähden meikki on myös aina upean luonnollinen.


Evening glamourJuhliin Rosie pukeutuu näyttävästi ja suosii rohkeitakin leikkauksia, erikoisia materiaaleja, minimittaisia mekkoja, upeita korkokenkiä. Mallivartalon omaava Rosie voi huoletta käyttää todella lyhyttä helmanpituutta näyttämättä silti halvalta.photos all over press


Rosien tyyli on aina viimeistellyn ja huolitellun näköinen ja tähti suosii juhlapukeutumisessa ennakkoluulottomasti pitsiä, sifonkia, luonnonmateriaaleja ja metallinhohtoisia sävyjä. Vinkki kaikille Rosien tyyliin ihastuneille: pitkät hihat tasapainottavat kokonaisuutta, jos mekon helma on lyhyt.Värit ovat usein klassisen selkeitä ja usein Rosien päällä nähdään etenkin mustaa ja valkoista.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig