10/07/2012

Matkalle mukaan!

Oi, kuinka malttamattomana odotan jo lauantaita ja tulevaa reissua! Viime viikonloppu meni pitkälti muuton merkeissä ja tällä viikolla olen pähkäillyt töiden lomassa, mitä kaikkea pakkaan reissulle mukaan. Koska rakastan vaatteita ja asusteita ja pidän vaihtelusta, loin kolme erilaista settiä, joista jokaisesta pystyy kätevästi kokoamaan toimivat kokonaisuudet päivän rantaelämää ja iltamenoja varten.


Tässä ensimmäisessä setissä näkyy tuore mieltymykseni limenvihreään väriin. Kaapistani löytyvät limenvihreät mikroshortit ja sandaalit ovat tuore hankinta ja vihreä on raikas ruskettunutta ihoa vasten. Toimii hyvin valkoisen ja kultaisten asusteiden kanssa!Toisessa setissä näkyy merellistä valkoista, sinistä ja punaista, joita vaatekaapistani löytyy runsaasti. Matkaan lähtevät myös nudensävyinen laukku ja korkkarit, joita on helppo yhdistellä asuun kuin asuun.


Viimeinen setti on koottu romanttisista ja trendikkäistä pastellisävyistä. Eilen hankin kuvassa näkyvän kaltaiset, hennon persikansävyiset mikroshortsit, jotka pääsevät varmasti käyttöön reissussa. Pastellisävyihin on myös helppo yhdistää räväkkää kuumaa pinkkiä ja kultaa. Mikä seteistä on suosikkisi?
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi7/10/2012

    ensimmäinen on paras! just ostin itsekin ison valkoisen neuleen. vaan mistä saa limenvihreitä mikroshortseja? 8) kerro! ja mistä nuo kuvan shortsit on?

    -m

    VastaaPoista
  2. Valkoinen löysä neule + mikroshortsit = toimii! Ostin mun limenvihreät shortsit viime viikolla Promodista. Siellä oli muitakin herkullisia värejä, hyvin istuvia shortseja ja kunnon alet! Suosittelen! Nuo kuvan shortsit ovat www.farfetch.com-mallistosta ja malli on nimeltään PAIGE JIMMY SHORT :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig