06/07/2012

Style by Lauren Conrad

Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikonloppua rakkaat lukijat! Tämän aamuinen työmatkani sujui varsin rattoisissa merkeissä Lauren Conradin Style -tyylikirjan parissa! Hankin sen eilen Akateemisesta kirjakaupasta ja siellä olikin sopivasti enää yksi kappale kyseistä kirjaa hyllyssä. Olen jo pitkään himoinnut kyseistä tyyliraamattua ja matkalla Espalle piknikille kävin sen vihdoin itselleni lunastamassa.


Laurenin kirjassa on mainioita vinkkejä asusteiden valintaan, shoppailuun, matkustusvaatteiden valintaan ja onnistuneiden kampauksien ja meikin tekoon. Ehkä saan tämän opuksen avulla pakattua järkevästi myös tulevaa lomareissua varten :)

SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi7/08/2012

    Vähän aiheen sivusta kysymys..nimittäin selailin tässä vanhoja postauksiasi ja jäin miettimään että onko sinulla oikeasti noin tumman ruskeat silmät mitä kuvissa näyttää vai piilolinssit? :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on tosiaan luonnostaan melko tummansiniset silmät, mutta käytän turkoosin sävyisiä linssejä :) Kuvissa silmät näyttävät kyllä tosi tummilta ja ruskeilta, vaikka luonnonvalossa eivät ole ihan noin tummat :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig