14/08/2012

Punainen on syksyn avainväri!

Yksi syksyn ehdottomia must have -värihankintoja on leiskuvan punainen, joka loistaa tänä vuonna syksyn ja talven asusteissa kirkkaana paloautonpunaisena. Punainen on ollut jo pitkään yksi omista lempiväreistäni ja siihen on helppo palata aina uudelleen ja uudelleen. Viime viikolla Zarasta hankkimani punainen, olkapäistä rypytetty jakku on laadukkaan tuntuista kangasta ja uskon sen palvelevan käytössä pitkään. Jakku oli kovassa käytössä myös viikonloppuna reissussa ja toimi eilisen asun avain-elementtinä. Eilen päällä oli myös Zaran syksyisen Denim-malliston kultasomistein vastustettu flanellipaita, jossa jakun punainen sävy toistuu hauskasti.



 Jakku ja paita Zara, shortsit Lindex, laukku LV, aurinkolasit Ray-Ban


Kokosin muutaman tavan yhdistää punainen jakku työ-, arki- ja juhlapukeutumiseen. Tässä kokonaisuudessa punainen jakku piristää ja tekee klassisesta flanellipaita ja farkkushortsit-yhdistelmästä tarpeeksi tyylikkään myös kaupunkikäyttöön. Jalkaan sopivat mukavat ballerinat.



Asusta saa raikkaan merihenkisen, kun punaisen jakun yhdistää tummansinisiin pillifarkkuihin ja raitaneuleeseen. Rento, tyylikäs ja lämmin kokonaisuus myös työkäyttöön.




Astetta tyylikkäämmän ja juhlallisemman kokonaisuudesta saa, kun liittää jakun pariksi valkoisen kauluspaidan, siistit mustat pillifarkut ja kauniilla yksityiskohdilla somistetut ballerinat.




Loppukesän puutarhajuhliin ja rapukesteille teet asusta tarpeeksi juhlavan, kun lisäät punaisen jakun seuraksi hempeän romanttisen kukkatopin ja valkoisen hameen. Muista myös sirot korkokengät ja tummanpunainen naisellinen huulipuna.



Viileisiin syyspäiviin saat jakulle jatkokäyttöä, kun puet sen alle yksinkertaisen valkoisen neuleen ja kiedot kaulaan pehmeän lämpöisen, asukokonaisuuden väreihin sopivan kaulahuivin. Jalkaan voit sujauttaa mukavat ja kauniit nahkasaappaat ja vyötärölle upean vyön näyttävällä soljella varustettuna.




Toivottavasti mahdollisimman moni sai tästä postauksesta inspiraatiota syyskauden pukeutumiseen, sillä itse olen kullan ja valkoisen rinnalla rakastunut täysin punaiseen! Kaikki kollaasit on toteutettu Polyvorella ja niissä on taustallase punainen jakku, jonka Zarasta hankin.

Ihanaa päivää,
xoxo Laura
SHARE:

5 kommenttia

  1. Anonyymi8/21/2012

    tosi kiva asuyhdistelmä, jakku ja ponnaripää. :)

    -m

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista M! Tuo jakku on kyllä raikas ponnarin kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset! Tykkään itsekin siitä, kun se on jotenkin niin raikas :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana tyyli sinulla ja upea blogi :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Anniina kommentistasi, tulipa hyvä fiilis! :)

    Ihanaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig