10/09/2012

Autumn Make-Up Look

Toivottavasti viikonloppunne sujui rattoisissa merkeissä ja iloista alkanutta viikkoa! Itse nautin viikonlopusta rentoutuen, kokkaillen, leipoen, tapaksilla S:n kanssa Bar Teoksessa lauantaina herkutellen, leffailtaa viettäen, bloggaillen ja Kaivarin kanuunassa piipahtaen. Perjantaina käväisin Stockalla aktivoimassa myös Motivus-korttini syyskaudeksi, joten treenejä olisi tarkoitus alkaa nyt tehdä kolme kertaa viikossa. Muutenkin fiilis on huippuhyvä ja virkistynyt kaikista syysihanuuksista pimenevien iltojen keskellä ja tällä kertaa ajattelin kirjoittaa hieman viimeaikaisista kosmetiikkainspiksistäni.

Oma syysmeikkini pitää sisällään kultaa, lämpimiä ruskean sävyjä, metallista kiiltoa, burgundinväristä huulipunaa, dramaattisia tummia rajauksia ja persikkaista hohdetta. Hakusessa on etenkin täydellinen kamelinruskea, harmaan sijasta hieman kellertävään taittuva ruskeansävyinen lakka. Katsastin viime viikolla Essien, Sally Hansenin, Diorin, Chanelin ja Max Factorin kokelmat läpi, mutta sitä oikeaa sävyä ei löytynyt vielä. Etsintä jatkuu siis kuumeisesti, joten vinkatkaa ihmeessä, jos sellaisen olette jostain jo bonganneet.




Muutama uutuus, jotka olen viime aikoina meikkipussiini kotiuttanut, on kuitenkin syytä esitellä. Ensimmäinen uutuustuote on  IsaDora Perfect LipLiner Transparent Lip Fix, joka on nimensä mukaisesti väritön huultenrajauskynä, joka estää huulipunaa karkailemasta ja kiinnittää punan hyvin. Ei enää erillisiä, jokaisen punan omaa värisävyä vastaavia rajauskyniä, sillä tällä monitoimituotteella pärjää pitkälle. Pieni miinus huulia hieman kuivattavasta koostumuksesta eli kannattaa kosteuttaa huulet ravitsevalla voiteella yön yli.


Toinen uutuustuote, johon olen erityisen ihastunut, on Maybelline EyeStudio Color Tattoo 24HR Cream Gel Shadow. Upea tuote, joka takaa halutun värisävyn pysymisen luomilla koko päivän. Pidän myös tämän tuotteen nopeasti kuivavasta koostumuksesta ja tuote soveltuu erinomaisesti kiinnistyspohjaksi tummempaankin iltameikkiin. Lempparisävyni ovat hehkeä kulta ja kilmalteva pronssi, mutta muitakin sävyjä testaisin mielelläni.




Kolmas uutuustuote, jonka bongasin Sokokselta ja myös uusimmasta Elle Accessories-numerosta, on Clarins Colour Accents Face & Blush -puuteri. Tuotelupauksen mukaan Clarinsin uusi puuterin ja poskipunan välimuoto tasoittaa ihon ja luo kasvoille upean hohteen. Tätä täytyy kyllä testata ja plussaa tuotteen syötävän suloisesta ulkonäöstä! Tällä kertaa marssin kassalle kuitenkin hieman edullisemman, mutta erittäin toimivamman vaihtoehdon kanssa, sillä We Care Icon Party Wear Glow Highlighter -korostuspuuteri sopii nimestään huolimatta loistavasti myös arkikäyttöön eikä hintakaan (6,90) huimaa.



Vielä loppuun fiiliskuva yhdestä toimivimmista arkikiilloista, jonka olen onnistunut löytämään. Kyseessä on Lumene Natural Code -kiilto sävyssä Icy Pink. Todella kaunis, läpikuultava ja kevyesti kimaltava sävy ja hyvä levityssivellin. Suosittelen ja sarjassa monta muutakin kaunista sävyä. Kynsissä tässä kuvassa kullanhohtoinen Butter Londonin lakka.


Nyt reipasta alkanutta viikkoa.
xoxo Laura
SHARE:

2 kommenttia

Blogger Template Created by pipdig