12/09/2012

Rapunzel of Sweden: Tangle Teezer

Surffailin alkuviikosta hiustenpidennyksiin ja pidennysten hoitotarvikkeisiin erikoistuneen Rapunzel of Swedenin sivuilla. Olen ollut tämän nettikaupan uskollinen asiakas jo monta vuotta, sillä Rapunzelin valikoima on kattava, luonnollisia, omiin hiuksiin sointuvia värisävyjä on paljon ja tarjolla on paljon eri pidennystekniikoihin sopivia apuvälineitä. Valikoima kattaa myös pidennysten hoitoon sopivat sampoot, hoitoaineet, erikoiskammat ja selvitysharjat sekä tee-se-itse-clip on -pidennysten valmistamiseen tarvittavat klipsit.


Ilokseni huomasin Rapunzelin valikoiman täydentyneen maailmalla mainetta niittäneellä Tangle Teezer -ihmeharjalla. Harjaa on hehkutettu todella paljon useissa blogeissa ja halusin ehdottomasti päästä testaamaan sitä omassa käytössäni. Rapunzelin sivuilla oleva tuotelupaus sanoo TangleTeezeristä seuraavaa:

  • Kampaajan suosikki
  • Sano hyvästi takkuisille hiuksille ja tukkapesäkkeille!
  • Tangle Teezer -harjaa on myyty studioille ympäri maailmaa.
  • Auttaa pitämään hiukset sileinä ja hienoina vahingoittamatta hiusten suomukerrosta.
  • Tangle Teezeriä voi käyttää joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.
  • Ei tarvitse olla varovainen. Oikein takkuisia hiuksia harjataan käyttäen enemmän voimaa.
  • Tanzle Teezer joustaa, eikä revi hiuksia pureutuessaan takkupesäkkeisiin. 
  • Täydellinen, jos haluat selvittää hiustenpidennykset - clip on -pidennykset, peruukin tai muita hiustenpidennyksiä.


Värikkäät harjat ovat suloisia, mutta itse päädyin klassiseen mustaan, joka löytyy täältä. Harja näyttää olevan vahvaa tekoa ja tulee toivottavasti kestämään päivittäisessä käytössä pahasti naarmuuntumatta ja väriään menettämättä. Laitan käyttökokemuksia "ihmeharjasta" tänne heti, kun saa tuotteen kotiin testattavaksi.


Ruotsissa Rapunzel on kampanjoinut tuotteitaan ahkerasti ja mainoskampanjaan ovat lähteneet mukaan myös suosittua Blondinbella-blogia kirjoittava Isabella Löwengrip ja kohubloggari Kissie. Tytöistä löytyy Rapunzelin sivuilta ja Facebook-palstalta ennen ja jälkeen -kuvat, joista on helppo todentaa ero aiempaan. Myös tyttöjen pidennyksiin käytetyt tuotteet on esitelty, joten täsmälleen saman värisävyn voi klikata helposti myös itselleen Rapunzelin verkkokaupasta.



Itse olen ollut aina tyytyväinen nopeaan toimitusaikaan, vaivattomaan tilausjärjestelmään ja tuotteiden palautusmahdollisuuteen. Usein verkkokaupassa on kampanja, jossa rahtikulut ovat maksuttomat, kun tilauksen arvo ylittää määritetyn summan. Kannattaa huomata, että tuotteita palautettaessa palauttaja myös maksaa palautettavan paketin postimaksut takasin Ruotsiin.


Itselläni ei ole kokemusta sinetti- tai teippipidennyksistä, mutta clip on-pidennykset ja lettitekniikalla kiinnitettävät pidennykset ovat tuttuja ja todella suosittuja myös lähipiirissäni. Lettipidennys ja clip on-pidennys on hiuksille sinettejä tai teippejä hellävaraisempi vaihtoehto, sillä itseäni ainakin hirvittää nähdä kuvia vuosikausia kuluttavia pidennyksiä käyttäneistä ja tämän rasituksen takia osin kaljuuntuneista julkkiksista.

Vuosien saatossa olen käyttänyt Rapunzelin hiusnauhaa, josta voi itse leikata ja ommella sopivat clip on -pidennykset tai lettipidennykseen tarvittavat osiot. Hiusnauhasta on helppo mitata ja leikata itselle sopivan pituiset osiot, sillä omien kokemusteni mukaan valmiita clip on -settejä ostaessa osiot ovat usein olleet liian leveitä. Clip on -pidennyksiin tarvittavat klipsit ja ompelulangan vaaleille hiuksille löydät täältä, ja tummille hiuksiin vastaavat ompelutuotteet täältä.

Rapunzelin hiusnauhat on valmistettu aidosta, laadukkaasta remy-hiuksesta ja tuotelupaus sanoo seuraavaa:

Pitkät, tuuheat ja pehmeät hiukset - Rapunzelin hiusnauha sallii monta vaihtoehtoa!
  • Kiinnitä hiustenpidennys liimalla, letin avulla, mikrorenkailla tai tee oma clip on -setti.
  • Pitkä hiusverho, joka on ommeltu kiinni nauhaan yhdestä päästä
  • Tasoita kiharra & muotoile hiustenpidennystäsi ihan niin kuin haluat!

Rapunzelin valikoimaan kuuluu kattava valikoima erilaisia värisävyjä. Osa hiusnauhoista on yksivärisiä, mutta valikoimaan kuuluu myös valmiiksi raidoitettuja hiusnauhoja. Tietysti yksi vaihtoehto on ostaa kahta erisävyistä yksiväristä hiusnauhaa ja ommella niistä juuri omiin hiuksiin sopivat pidennykset raidoittamalla ja elävöittämällä yksiväristä hiusnauhaa toisella sävyllä. Tulee hieman tyyriimmäksi näin, mutta sävy ja lopputulos on sitten juuri halutunlainen. Olen myös kokeillut valmiiksi raidoitettuja hiusnauhoja, mutta ne olivat luonnossa hieman tummempia kuin kuvissa, eivätkä siksi antaneet ihan toivotunlaista lopputulosta.



Oma hiusvärini on sen verran vaalea, että parhaiten minulle sopivat Rapunzelin hiusnauhavalikoiman sävyt #60 (vaalein blondi) ja #613 (vaaleablondi). Sävy 613 on hieman kultaisempi kuin hieman tuhkaan taittuva sävy 60 ja siksi olen viime kertoina tilannut tuota vaaleampaa sävyä. Hiusnauhat myös hieman "tummuvat" pitkässä käytössä, joten senkin vuoksi vaaleampi sävy on ollut omalle nykyiselle pohjasävylleni parempi. Molempia voin kyllä suositella lämpimästi kaikille puhtaan vaaleat hiukset omaaville.




Rapunzelin valikoimaan kuuluvat myös synteettiset clip-in-poninhännät, joilla omaa arkit- ja juhlayyliä voi helposti pävittää.


Poninhäntä on erittäin helppo kiinnittää omiin hiuksiin, jotka sidotaan normaalisti poninhännälle. Voit kieputtaa pidennyshiuksista tehdyn poninhännän myös näyttävälle nutturalle ja kiinnittää hiuksiisi sointuvilla pinneillä.


Tästä tulikin tällä kertaa pitkä postaus, mutta toivon siitä olevan iloa mahdollisimman monelle teistä. Etenkin clip on -pidennykset ovat helppo tapa päivittää hiustyyliä omaa hiusta vahingoittamatta. Pidennykset on helppo laittaa ja ne voi poistaa vaikka urheilun ajaksi kokonaan, mikä vähentää pidennyshiusten pesutarvetta ja säästää niitä. Kannattaa myös käsitellä pidennyshiuksia oikeilla hoitotuotteilla, kuten Rapunzelin selvitysharjalla ja välttää liiallisten muotoilutuotteiden, korjaavien ja rakennepaikkaavien tuotteiden käyttöä, sillä niistä remy-hiukset kärsivät.

Rapunzel of Swedenin kattavaan valikoimaan pääset klikkaamaan suoraan tästä!


Iloista keskiviikon jatkoa ja palaillaan taas!
xoxo Laura

* postaus sisältää mainoslinkkejä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig