13/09/2012

Tapettilaukku

Tapettia muistuttavat kuviot ovat yksi tämän syksyn trendeistä. En ole tapettikuosibuumiin vielä lähtenyt sen kummemmin mukaan, mutta löysin viime lauantaina ihanan kirjekuorimallisen laukun, jonka nimesin heti tapettilaukuksi sen yhtenäisen "tapettimaisen" kuosin vuoksi. Laukku on brittiläisen Jaeger-merkin vintagea ja bongattu Kaivarin kanuunasta, joka on ihana aarreaitta, kuten olen täällä moneen kertaan aiemminkin hehkuttanut!

Laukku on tosi laadukkaan oloinen ja sopii mielestäni loistavasti yhteen ruskean- ja hiekansävyisen vaatteiden ja asusteiden kanssa. Laukun mukana tuli myös olkahihna, jonka saa sisäpuolen neppareilla kätevästi kiinni laukkuun. Itse pidän tästä kuitenkin enemmän hihnattomana clutch-versiona.


Yhdistin laukun hillityn sävyiseen ruutupaitaan, turkisliiviin ja rouheisiin farkkuihin. Laukku antaa kivan säväyksen luksusta muuten arkiseen ja hillittyyn kokonaisuuteen ja on melko suuri, joten se sopii hyvin myös iltakäyttöön. Tällä kertaa täytteenä oli kaksi kirjaa, muistio ja puhelin ja kaikki mahtuivat kivuttamasti laukkuun.




Farkut GT // turkisliivi Lindex // paita Mango // kengät Zara // vyö H&M

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa ja seuraavassa postauksessa esittelenkin sitten erään uutukaisen tulokkaan parfyymikokoelmassani. Pysykäähän kuulolla :)

Nyt mukavaa torstaita.
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig