21/04/2016

AURINKOLASISUOSIKKINI

Lisääntyvän auringonvalon myötä on aika kaivaa kaapista esille aurinkolasit viimeistään nyt! Koska autoilen päivittäin, ovat häikäisyltä suojaavat aurinkolasit yksi tärkeimmistä must-asusteistani. Yleensä käsilaukustani löytyykin vähintään kaksi kotelollista pokia, jotka on helppo sujauttaa silmille liikenteeseen lähtiessä.

Omat suosikkilasini kautta aikain ovat Ray-Banin klassiset pilottilasit tummanvihreillä linsseillä ja kultaisilla kehyksillä. Kuvissa linssit näyttävät helposti mustilta, mutta ovat tosiaan tummanvihreät. Nämä sopivat minkä tahansa asun kaveriksi ja ovat mielestäni yksinkertaisen tyylikäät. Saman merkin pilotit löytyvät minulta myös kullanruskeilla linsseillä sekä harmailla linsseillä ja hopeisilla kehyksillä.


Sinisillä peililinsseillä varustetut Ray-Banin pilotit hankin pitkän harkinnan jälkeen ja niille on ollut käyttöä etenkin kesäisin, kun haluan asuuni vähän väriä. Laseista kirjoittelin aiemmin täällä. Siniset linssit on helppo parittaa viileän sinisistä värisävyistä koostuvien vaatteiden ja asusteiden kanssa ja olen tyytyväinen, että päädyin juuri näihin sinisiin linsseihin harkinnassa myös olleiden vihreiden peililinssien sijaan. Peililasit tuovat asukokonaisuuden sopivan sportti-twistin ja tällä hetkellä himotuslistallani ovatkin mustat peililasit hopeisilla kehyksillä.


Vaikka pilottimalliset lasit ovat varastaneet sydämeni, kaipaan välillä vaihtelua ja silloin päädyn usein Wayfarer-mallisiin laseihin. Nämä pysyvät päässä todella napakasti ja menevät kivasti rentojen lenkkariasujen kanssa. Tykkään myös Wayfarerien ajattomasta muotoilusta ja näistä on saatavilla mukavasti värikkäämpiä sesonkikehyssävyjä. Onko täällä muita Ray-Ban faneja? Aurinkoista torstaita ja ensi kerralla esittelyssä onkin sitten tuore aamupalasuosikkini!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi4/22/2016

    Reiskat ovat kyllä ihan parhaat aurinkolasit! -Mari

    VastaaPoista
  2. Kyllä, näillä ei voi mennä pahasti pieleen! :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig