12/06/2017

OUTFIT / THAT PERFECT SUMMER DRESS


"Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring,  my summer wine is really made from all these things..." lauloi Ville Valo Natalia Avelonin kera. Ja osuvasti laului, sillä juuri tuollaista auringon ja miehen Madridin reissulta tuoman tuliaiscavan kruunaamaa upeaa kesäpäivää saimme viikonloppuna viettää! On tämä Suomen kesä vaan niin uskomattoman kaunis ja parhaimmillana juuri nyt, kun sireenipuut kukkivat ja ruoho humisee vehreänä tuulessa. 

Koska lämpötila kohosi lauantaina kahdenkympin tuntumiin, oli aika korkata kesän mekkokausi kunnolla käyntiin. Tässä Zalandolta kesäkuun alussa tilaamassani River Islandin liehumekossa yhdistyy monta tämän hetken trendiä: off-shoulder-kaula-aukko, kukkakuosi ja punainen väri. Punainen on yksi lempiväreni muutenkin, sillä se sopii todella kauniisti vaaleiden hiusten ja punaisten huulien kanssa ja piristää silloin, kun olemus tuntuu nuutuneelta. Kauniin värinsä lisäksi mekko on kivaa, vähän pidempää mallia ja ihanan ilmavaa, ohutta materiaalia - juuri täydellinen kesäkauteen!


Koska mekko on itsessään jo sen verran näyttävä, ei se kaipaa erityisiä asusteita parikseen. Samaa punaista värimaailmaa jatkava suloinen Moschinon pikkulaukku ja Zarasta tällä viikolla löytyneet hopeanhohtoiset sandaalit toimivat tässä kokonaisuudessa mielestäni tosi kivasti ja tekevät asusta sopivan viimeistellyn. Viileämmillä keleillä ajattelin yhdistää mekon kanssa simppelit mustat nilkkurit ja nahkatakin, joka tuo asuun vähän lisäsärmää.


RIVER ISLAND (on sale now!)* dress / MOSCHINO bag / ZARA sandals / GINA TRICOT sunglasses


* sisältää mainoslinkkejä


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

6 kommenttia

  1. Aivan ihana asu ! Pukeudun yleensä mustaan, mutta jostain kumman syystä haaveilen nyt punaisesta mekosta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! <3 Mulla on etsinnässä vielä se täydellinen musta kesämekko tämän punaisen kaveriksi :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig