20/09/2017

OUTFIT - BLING-BLING COAT


Mitä parhainta keskiviikkoa ja vitsit kuinka iloinen olen, että kesän jälkeen tänne saadaan jälleen asupostausta kehiin! Vietimme nimittäin viime viikonloppuna perheen kanssa minilomaa Holiday Club Caribiassa ja ehdimme nappaamaan nämä kuvat sunnuntaina, kun kävimme pikavisiitillä Turun keskustassa. Aurinkoisesta syyskelistä huolimatta ulkona oli melko viileää, joten tämä syksyn uusi lemppariasuni oli keliin kuin tehty. Tuo bling-bling -takiksi ristimäni tekoturkki on päällä uskomattoman mukava ja lämmin ja tuo asuun juuri sopivasti särmää. Tänä syksynä ja talvena tekoturkikset ovat edelleen in ja vielä edellistä sesonkia näyttävämmin koristeltuja. Kaikenlaisten pörrötakkien ystävänä komppaan tätä trendiä kovasti! 

Villin takin vastapainoksi valitsin korkeavyötäröiset, lahkeista revityt farkut, jotka tekevät kokonaisuudesta sopivan rennon. Jalkaan sujautin supermukaviksi osoittautuneet, jo keväällä Zarasta hankkimani tennarit, jotka toivat asuun vielä aavistuksen metallinhohtoa. Hopea on tällä hetkellä se kaikkein trendikkäin metalliväri, mutta myös muita metallivärejä näkee paljon erityisesti sammaleenvihreän, burgundinpunaisen, vaaleanpunaisen ja ruosteenruskean sävyissä. 


Kuvissa vilahtaa myös uusin asusteihastukseni - H&M:n kultaisella oo-soljella varustettu ohut vyö,  joka myytiin hetkessä loppuun. Guccin GG-vyötä olen kuolannut jo jonkin aikaa, mutta tämä budjettiversio ajaa asiansa yllättävän hyvin ja tuntuu sopivan melkeinpä mihin tahansa asuun.

Tänään otan nokan kohti Tukholmaa, jossa odottaa perinteisen reissumeiningin lisäksi erään yhteistyökumppanini järjestämä vaikuttajapäivä sisällöntuotannon ammattilaisille - kiva päästä katsomaan, miltä siellä näyttää! Tukholman matkasta on tulossa pian tarkempia kuulumisia blogiin ja reissun ajaksi olen varannut tänne myös muutaman ajastetun postauksen. Ihanaa keskiviikkoa!


faux-fur coat & jeans / Zara
wool knit & belt / H&M
bag / Louis Vuitton
sunnies / Ray-Ban (similar here*)
sneakers / Zara 


*sisältää mainoslinkkejä


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

4 kommenttia

  1. Onpa sulla super kauniin väriset hiukset! Onko ne luonnostaa noin puhtaanvaaleat vai värjäätkö niitä? Jos värjäät, niin millä värillä? Kivaa keskiviikkoa sinne :) X

    natalievilen.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Natalie! <3 Itse kriiseilen aina eniten juuri hiusten kanssa, joten olipa kiva saada niistä tällaista palautetta. Mulla on luonnostaan melko vaaleat hiukset, mutta värjään niitä vaihdellen välillä kotona ja välillä kampaajalla. Juuri pari viikkoa sitten sävytin väriä kylmemmän vaaleaksi Schwarzkopfin Ice Blonde Platinum Lightenerilla. Lisäksi taitan väriä vielä tuhkaisemmaksi joka pesun yhteydessä hopeashampoolla ja hiuksiin jätettävällä suihkeella. Ihanaa syksyn jatkoa! :)

      Poista
  2. Anonyymi9/22/2017

    Tyylikäs nainen ja hieno turkki itse tykkään,kun naisella on turkki,nahkahousut ja korkkarit yhdistelmä:) t.Jani-75

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nahkahousut & korkkarit turkin kanssa = toimii!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig