22/02/2018

VIHDOINKIN EROON TUMMISTA SILMÄNALUSISTA JA SILMÄPUSSEISTA & HUIKEA ALEKOODI!


Tummat silmänaluset ja silmäpussit, joita olen manannut täällä aiemminkin, ovat olleet riesanani jo pitkän aikaa. Tilanne paheni vauvavuoden alussa, kun yöunet olivat hyvin katkonaisia ja poikamme nukkui alkuun todella huonosti päiväunia. Nyt meillä nukutaan onneksi jo täydet yli 8 tunnin yöunet, mutta koen silti, että katse on usein väsyneen oloinen erityisesti tummista silmänalusista johtuen. Syy niihin on varmasti osin geeneissä ja osin valvomisessa, sillä pojan nukahdettua on kiva saada iltaisin vähän omaa aikaa ja vaihtaa puolison kanssa päivän kuulumiset. 

 Olen kokeillut useampaa kymmentä erilaista silmänympärysvoidetta päästäkseni nuutuneesta ilmeestä eroon ilman kovinkaan onnistuneita tuloksia. Silmänympärysvoiteiden säännöllisestä käytöstä on kyllä ollut se hyöty, että koen silmänympärysihoni olevan hyvässä kunnossa ja olen ainakin toistaiseksi välttynyt silmien ulkokulmiin iän myötä ilmestyviltä ikäviltä ilme- ja naururypyiltä. Tiedän myös kokemuksesta, että oikeilla meikkituotteilla silmänaluset ja silmäpussit saa huijattua vähemmän näkyviksi. Tässä hyvänä apuna ovat olleet Nyxin mainio peitevoide sekä tämä Nivean silmänympärysvoide. Olen kuitenkin jo kauan etsinyt tuotetta, joka puuttuisi itse ongelman aiheuttajaan - silmäpusseihin ja tummiin silmänalusiin - eikä vain peittäisi niitä. Siksi olin todella iloinen, kun minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä Remescar Medmeticsin kanssa. Yliopiston apteekkeihin ja Ego-myylämöihin hiljattain myyntiin saapunut Remescar Eye Bags & Dark Circles -silmänympärysvoide lupaa häivyttää silmänympärysihon tummuutta ja turvotusta välittömästi ja toimia väsyneen katseen pikakaunistajana. Tuotelupaus sai minut innostumaan voiteesta välittömästi ja kovin odotuksin lähdin sitä testaamaan!


Nyt kun Remescarin silmänympärysvoide on ollut minulla testissä noin kuukauden ajan, koin että on hyvä aika purkaa tänne omia kokemuksiani tuotteen käyttöön liittyen. Ihan alkuun haluan valottaa hieman sitä, mihin tuotteen teho oikeastaan perustuu ja kuinka sitä käytetään. Remescarin silmänympärysvoide nimittäin käyttäytyy todella eri tavoin kuin perinteiset silmänympärysvoiteet. Oikein käytettynä tuotteesta saa parhaan tehon irti, joten suosittelen vielä tutustumaan huolellisesti käyttöohjeisiin, kun aloitat tuotteen käytön. Lisäksi on hyvä muistaa, että tämä silmienympärysihon kirkastamiseen ja silmäpussien silottamiseen kehitetty voide ei korvaa normaalia silmänympärysvoidetta, vaan toimii pikakaunistajana ja viimeistelee ihonhoitorutiinin. On siis todella tärkeää, että tuotteen alle muistaa levittää kosteuttavan silmänympärysvoiteen, jotta tuotteen tehosta saadaan kaikki mahdollinen irti ja lopputulos on kaunis. 

Remescar-voiteen alla suositellaan käytettäväksi ei-öljypohjaista silmänympärysalueen ihoa kosteuttavaa tuotetta, sillä öljypitoisen voiteen levitys tuotteen alle saattaa saattaa vähentää tuotteen tehokuutta. Remescar-voide on pakattu kätevään tuubiin,  josta tuotteen annostelu on helppoa ja hygieenistä. Tuote on myös todella riittoisaa, sillä päivittäiseen käyttöön riittää noin riisijyvänkokoinen voidenokare, joka hierotaan kahden sormen välissä värittömäksi ennen molempien silmien alle levittämistä. Voide levitetään silmien alle edeten sisänurkasta kohti ulkonurkkaa kevyesti taputellen. Levityksen jälkeen on hyvä pysyä hetki ilmeettömänä tuotteen alkaessa vaikuttaa. Kun tuote on imeytynyt, meikin ja mahdolliset peiteaineet voi levittää iholle normaaliin tapaan. 

Mihin tuotteen teho sitten oikeastaan perustuu? Kliinisesti tehokkaaksi todetun voiteen takana on ainutlaatuinen savimineraalien ja peptidien yhdistelmä, joka tekee ihosta kimmoisamman ja auttaa vähentämään nesteen kertymistä silmien alle. Kun voide on levitetty iholle, ihon pinnalle muodostuu näkymätön verkko, joka vetää soluja lähemmäksi toisiaan. Tämän seurauksena iho napakoituu ja kiinteytyy välittömästi! Jatkuvassa käytössä tuote ehkäiseen myöskin nestekertymän syntymistä silmien alle. Tuotteen teho on testattu satunnaistetulla, arvioijasokkoutetulla ja kasvopuoliskokontrolloidulla kliinisellä käyttötutkimuksella


Näissä tällä viikolla nappaamissani kuvissa näkyy hyvin silmänympärysalueeni nykytila. Ero on aika iso verrattuna alla olevaan kuvaan, joka on otettu viime tammikuussa. Siinä näkyy selkeästi, kuinka yövalvominen on saanut silmänympärysalueen turpoamaan ja tummumaan. Tottakai tässä on ehtinyt kulua jo aikaakin välissä ja silmänympärysihoni on aloittanut luonnollisen tokenemisen yöunien pidennyttyä normaalille tasolle, mutta kyllä voin sanoa, että hyvillä hoitotuotteitta on tärkeä rooli siinä, miten raikkaalta katse kunakin päivänä näyttää. Remescarin silmänympärysvoiteeseen olen ollut todella tyytyväinen ja huomasin, että myös kiireistä arkea elävä, pienen lapsen äiti Minna Tervamäki siitä tuoreimmassa Anna-lehdessä vinkkasi.

Nyt kuukauden säännöllisen käytön jälkeen voi sanoa olevani todella tyytyväinen Remescarin voiteeseen ja tulen sitä varmasti käyttämään jatkossakin! Harmittaa, kun en ole sitä aiemmin tajunnut testata, vaan olen keskittynyt pääasiassa silmäympärysihon tummuutta häivyttävään kosmetiikkaan. Remescarin voiteen teho tuli todistettua tänäkin aamuna, kun katse oli lapsen yöllisten heräilyjen jäljiltä vähemmän freesi.


Jos tummat silmänaluset ja silmäpussit piinaavat sinuakin, niin suosittelen lämpimästi testaamaan tätä pikakaunistajaa! Ilokseni saan tarjota teille lukijoille koodilla CHIC15 tuntuvan -15 %:n alennuksen Remescar Eye Bags & Dark Circles -voiteesta, kun tilaat tuotteen Yliopiston Apteekin ja Egon verkkokaupasta tämän linkin kautta. Koodi on voimassa 4.3.2018 saakka. Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää tämä etu, jos kaipaat kevääksi kirkkaampaa ja raikkaampaa katsetta! 


* postaus toteutettu yhteistyössä Remescar Medmeticsin & Yliopiston Apteekin kanssa


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

4 kommenttia

  1. Öö siis eihän tuota suositella edes käytettävän kuukautta putkeen vaan välissä pitäisi pitää taukoja? Eikä se teho muutenkaan perustu mitenkään säännölliseen käyttöön vaan se vaikutus loppuu kun kasvot pesee ja se ns. kalvo lähtee pois tai näin olen ainakin ymmärtänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Itse koin, että kuukauden testijakso on sopivan pituinen aika arvioida tuloksia. Siihen aikaväliin on mahtunut myös meikittömiä päiviä, jolloin olen antanut ihon levätä. Tuohon kuukauteen sisältyi myös hyvin erilaisia päiviä, jolloin silmänympärysiho oli enemmän tai vähemmän turvonnut etenkin valvomisesta johtuen. Nyt kun olen käyttänyt tuotetta neljän viikon ajan, pidän pienen tauon ja jatkan sitten taas käyttöä normaalisti. Kuten totesitkin, Remescarin voide on tosiaan pikakaunistaja, joka antaa välittömiä tuloksia ja muodostaa silmien alle näkymättömän tukiverkon/kalvon.

      Poista
  2. Mitä silmänympärysvoidetta suosittelet Remescarin alle? Vaikea löytää öljytöntä tuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt Remescarin alla vaihdellen Nivean koostumukseltaan kevyttä Cellular Perfect Skin -voidetta, joka on kevyesti sävytetty ja välillä taas Naturativin silmänympärysseerumi ecoAMPOULE 5 -seerumia, joka on erinomainen luonnoskosmetiikkatuote. Molemmat toimivat mielestäni Remescarin alla todella hyvin!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig