23/05/2018

NEW IN - GUCCI SUNNIES


Aurinkoista keskiviikkoa! Viime postauksesta on vierähtänyt aikaa, sillä olen kuluvan kuukauden ajan ollut todella, todella busy bee. Syy tähän on iso mullistus, joka käynnistyi elämässämme jo huhtikuun puolella: siirryin todella haastaviin ja mielenkiintoisiin tehtäviin uuteen työpaikkaan ja samalla poikamme aloittu päivähoidon yksityisessä päiväkodissa. Täytyy sanoa, että kaikki on sujunut enemmän kuin hienosti, vaikka tottakai erityisesti päivähoidon aloitus jännitti minua kovasti. Tulen jossain vaiheessa varmasti täällä blogin puolella avaamaan päiväkodin aloittamiseen liittyviä juttuja enemmän ja kiitän kärsivällisyydestä, jos/kun postaustauot tässä kiireisen arkemme pyörteissä välillä venyvät. Eilen vietettiin reippaan päiväkotilaisemme ensimmäisiä kevätjuhlia ja oli ihana nauttia kivoista ohjelmanumeroista ja rennosta seurustelusta auringon lämmittäessä mukavasti taustalla.

Koska olemme saaneet täällä kotimaassa nauttia uskomattoman lämpimistä ja auringontäyteisistä keleistä viimeiset pari viikkoa, on nyt hyvä paikka vinkata näistä uudenkarheista aurinkolaseistani, jotka nenällä olen viilettänyt menemään viime päivät. En voi nimittäin tarpeeksi ylistää, kuinka hyvin nämä Guccin lasit päässä istuvat! Yleensä näin kookkaat lasit painavat nenänvarttani ikävästi aurinkolaseja pidempiä pätkiä käyttäessäni, mutta näiden kanssa sitä ongelmaa ei ole. Istuvuus on täydellisen napakka  ja lasit suojaavat silmät todella tehokkaasti. Kapeakasvoisena minun on todella vaikea löytää hyvin istuvia aurinkolaseja, jotka eivät ole kasvoilleni liian suuret, mutta näiden kanssa mentiin heti nappiin! 

Guccin tämän kesän mallistoon kuuluvat lasit ovat naisellisen kissamaiset ja ihastuin näihin ensi silmäyksellä. Kehyksen väri on kuvioitu ruskea, joka istuu omaan vaaleaan ihonsävyyni täysin mustia kehyksiä ja linssejä pehmeämmin. Tykkäsin tosi paljon myös näiden kehysten pienistä yksityiskohdista: oikeanpuoleisessa sangassa ärjyy Guccin leijona ja vasemmanpuoleisessa sangassa on muotitalon ikoninen logo suosikkimetallivärissäni eli kultaisena. Nämä kaunokaiset tulevat olemaan takuulla tämän kesän suosikkilasini!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kivat aurinkolasit! Hyvä vinkki, että sopivat kapeammille kasvoille, istuen hyvin. Se on tylsää nostella laseja kokoajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Helen! Olen ollut näihin todella tyytyväinen ja ovat olleet nenällä nyt päivittäin <3

      Poista

Blogger Template Created by pipdig