28/04/2019

HAMPTON BAYN AVAJAISET


Leppoisaa sunnuntaita! Tämä viikonloppu on aurinkoinen ja rentouttava ja hymy nousee huulille, kun mietin mitä kaikkea kivaa tähän viikkoon kokonaisuudessaan mahtuikaan. Palataan tänään keskiviikon tunnelmiin, kun pääsin Camin kanssa juhlistamaan ravintola Hampton Bayn avajaisia. Helsingin Hietaniemessä upealla sijainnilla aivan meren ääressä sijaitseva rantaravintola Hampton Bay avattiin ensimmäisen kerran viime keväänä julkkiskokki Harri Syrjäsen johdolla ja onnistuneen viime kesän jäljiltä ravintola aloitti tämänvuotisen kesäkautensa juhlistamalla avajaisiaan isosti. 

Keskiviikkona auringon porottaessa täydeltä taivaalta ravintolan tilava katutason terassi kuhisi julkkisvieraita ja muita vippejä ja pääsimme heti saavuttuamme haastattelemaan paikan toimitusjohtajaa Tuula Railonkoskea, joka kertoi meille tarkemmin Hampton Bayn herkullisesta menusta ja vinkkasi vierailemaan upealla Sun Deck -kattoterassilla, jonne pääsee kätevästi hissillä ravintolan sisältä. Hampton Bayn mukavin sohvaryhmin sisustettu kattoterassi onkin mitä parhain paikka siemailla Möetin samppajaa ja nauttia kauniista merimaisemasta. Samppanjan kanssa pääsimme maistelemaan keittiön antimia, jotka maistuivat erinomaisilta. Hampton Bayhin pääsee muuten saapumaan suoraan myös veneellä, joten paikan sijainti on ihanteellinen kesäseiloreille, jotka kaipaavat pientä virkistystaukoa veneilyn lomassa.


 Hampton Bayn tämän kesän menu perustuu Välimeren ruokavalion kulmakiviin, kuten äyriäisiin, kalaan ja kasviksiin. Merellinen fiilis onkin vahvasti läsnä menussa, joka sisältää muun muassa salaatteja, sinisimpukoita, kalaannoksia, risottoa ja burgereita. Lapsille löytyy omat annoksensa ja jälkkärivalikoimaa löytyy myös kiitettävästi.

Ravintolan terassille pääsee helposti piipahtamaan ex tempore ilman pöytävarausta, mutta muuten pöytävarauksen teko on suositeltavaa. Tuula kertoi, että tänä kesänä Hampton Bayssa voi nauttia ruuan ja juoman lisäksi myös musiikista, sillä live-dj tulee soittamaan ravintolassa kesäsesongin aikana. Toukokuun loppuun saakka ravintolassa on saatavilla myös erityisiä parsa-annoksia Välimerelliseen tyyliin. Vinkkinä mainittakoon myös, että Hampton Baylla on Äitienpäivän menu, joka tarjoillaan äitienpäivänä 12.5. kolmessa eri kattauksessa klo Kattaukset klo 11.30, 14 ja 16.30. Kurkkaa tarkemmat tiedot Äitienpäivän menusta täältä.


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa
SHARE:

3 kommenttia

  1. Ihania kuvia olet saanut tuosta kauniista kevätillasta, vaikka voisi kyllä sanoa kesäilta!:D Hampton Bay on kyllä hieno paikka istahtaa terassille ja nauttia niin ruokaa kuin juomaa.
    Tyylikäs paita sinulla ja sitä pitikin sinulle jo siellä kehua!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minna ihanasta kommentistasi <3 Paita pääsi tuonne avajaisiin ensimmäistä kertaa päälle, vaikka on jo hieman vanhempi hankinta. Oli kyllä niin aurinkoinen keli, että hyvin voi puhua jo kesästä - tällaisia päiviä lisää! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat ja niin oli iltakin. Täydellinen kesän aloitus! :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig