29/04/2019

[OUTFIT] UNDER THE CHERRY TREES


Näkymä kuin suoraan sadusta ja puut täynnä vaaleanpunaista kukkapilveä kuin hattaraa. Niin upea oli Kungsträdgården, jossa kirsikkapuut olivat täydessä kukassa pääsiäislomamme aikaan Tukholmassa reissatessamme. Olen aina halunnut päästä näkemään kaupungin kukkivat kirsikkapuut ja onneksi olimme niin onnekkaita, että tällä kertaa pääsimme niitä ihastelemaan! Kirsikkapuut kukkivat vain lyhyen aikaa - kukat ovat upeimmillaan vain muutaman päivän ajan, joten siksi on harvinaista päästä tätä upeaa kukkaloistoa ikuistamaan. Suomessa kirsikkapuiden kukinta ajoittuu säiden mukaan suurinpiirtein toukokuun puoliväliin, mutta Tukholmassa kevät koittaa hieman aiemmin ja näin ollen tänä vuonna kukinta ajoittui siellä huhtikuun lopulle.

Koska Kungsträdgården kuhisi muitakin, jotka halusivat vaaleanpunaisen keväisen ihmeen ikuistaa, oli asukuvien nappaaminen hieman haastavaa, mutta rakas hubby onnistui kuin onnistuikin muutaman kelpo kuvan nappamaan. Meidän minimies veteli kuvien ottohetkellä sikeästi päiväunia, joten ehdimme räpsimään muistoksi aika liudan kuvia ihan vain niistä kirsikankukista. Miten kauniita ne ovatkaan! Kiitos tämän postauksen kuvista kuuluu loistavaksi valokuvaajaksi osoittautuneelle miehelleni, joka onnistui tallentamaan kukkameren todella hienosti. Nyt vain odotellaan, että vastavaa kevään merkki saapuu Suomeen ja pääsemme täällä viettämään hanamia eli kukkien katsomista. Roihuvuoren kirsikkapuistossa hanamia juhlitaan sunnuntaina 19.5. eli sinne kannattaa suunnata, jos mielit nähdä tämän huikean kauniin ilmiön tänä keväänä.


  shirt / Zara
  jeans / BikBok
belt / Gucci 
bag / Louis Vuitton
  sneakers / Vans


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa
SHARE:

5 kommenttia

  1. Ihania kuvia säkin sait tuolta <3 Täytyy julkaista pian myös omat vaaleanpunaiset kuvat :) Oon aina halunnut nähdä Kungsträdgårdenin kirsikkapuiden kukkivan ja onneksi nyt sain nähdä ne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä mielettömän kaunis näky ja onneksi täällä Helsingissäkin on näkynyt jo kukassa olevia kirsikkapuita :) Sun kuvat olivat mielettömän kauniita, kävin heti kurkkaamassa!

      Poista
  2. Upeita kuvia ja upea nainen! Kivaa vappua sinne! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon ihana ja upeaa vapunjälkeistä viikkoa! <3

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig