31/08/2019

[OUTFIT] TRENCH COAT & LEOPARD DRESS


Syksy lähestyy kovaa vauhtia ja sen myötä on aika ottaa katse kohti syksyn pukeutumista. Täytyy heti alkuun todeta, että olen viime aikoina vähentänyt aika rankalla kädellä sesonkishoppailua ja koittanut sen sijaan panostaa aikaa kestäviin klassikoihin, jotka toimivat sekä vapaa-ajalla että toimistopukeutumisessa. Ennen tuli osteltua paljon enemmän hetken trendijuttuja, mutta nykyisin haluan panostaa kestäviin materiaaleihin ja rakentaa toimivaa vaatekaappia muutamien suosikkivärien ja vaatekappaleiden ympärille, joita olisi mahdollisimman helppo yhdistää toisiinsa. Nykyisin lähdenkin vaateostoksille työpukeutuminen edellä, sillä töissä tulee vietettyä leijonaosa ajasta arkisin.

Trenssitakki on tietysti syksypukeutumisen must ja koko viime syksy ja kevät tulikin käytettyä tummansinistä trenssitakkia ihan kyllästymiseen asti. Tämän oversized-mallisen ja kauniin maitosuklaan sävyisen trenssin bongasin loppukeväästä Hennesiltä ja nyt se pääsee taas käyttöön, kun säät alkavat viilentyä. Jo tällä viikolla aamut ovat selkeästi olleet aiempaa pimeämpiä eli kohta on pidemmälle takille käyttöä. Näissä asukuvissa trenssin kaverina on viime keväinen mekkolöytö Tukholmasta, jossa näkyy vahvasti lempparikuosini eli leopardiprintti. Leopardikuosia tullaan näkemään tämän syksynkin pukeutumistrendeissä ja itse olen siitä tietysti erittäin innoissani, koska vaatekaaapistani löytyy aina tilaa tälle kissakuosille.  Tällä hetkellä inspiroidun ruskean ja beigen eri sävyistä muutenkin, sillä nuo sävyt toimivat kivasti vaalean ihonsävyni kanssa ja ovat mustaa pehmeämpi valinta. Haussa onkin muutama ruskean sävyinen/beige perusneule, jotka menisivät kivasti sekä farkkujen että hameiden kaverina.
 

Syksyllä kannattaa muuten panostaa erilaisiin hiusasusteisiin, joilla saa asukokonaisuuden helposti päivitettyä vähän eri näköiseksi. Kevään iso hitti olivat erilaiset helmi- ja strassikoristellut pinnit ja niitä tullaan näkemään katukuvassa varmasti syksynkin aikana erityisesti hauskoilla teksteillä varustettuna. Näissä kuvissa mulla on hiuksissa Glitterin ihana, pr-näytteeksi saatu Happy-pinni, joka saa aina hymyn huulille. Syksyllä koru- ja asustepuolella tullaan näkemään runsasta kullan kimallusta, joka on kauden kuumin metalliväri. Keltakulta on aika ollut oma suosikkini, joten tämäkin trendi iskee täysillä!


trench / H&M  dress & sunnies / Zara  bag / Gina Tricot  hairclip / Glitter (gifted)


SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihana asu rakas <3 Hyvin sopii just sulle tämä asukokonaisuus :) Itse meen myös työpukeutuminen edellä shoppailussa ihan samoista syistä kuin sinäkin x) Lisäksi ajattelin kokeilla nyt Second Hand septemberiä eli ainakaan mitään uutta en tässä kuussa osta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoista! <3 On kyllä hauska huomata, että nykyään vaatekappaleen sopivuus nimenomaan työpukeutumiseen on yleensä se ensimmäinen kriteeri, kun ostan uutta. Ja laatu korvaa määrää, ei enää heikkolaatuisia pari pesua kestäviä paitoja, kiitos. Second Hand september kuulostaa hauskalta ja itselläkin konmaritus jatkuu nyt syksyllä varmasti.

      Poista

Blogger Template Created by pipdig