26/11/2020

BLACK WEEK IDEAL OF SWEDENILLÄ - PARHAAT HANKINNAT PUKINKONTTIIN

 *yhteistyössä iDeal of Sweden kanssa

Parhaillaan käynnissä oleva Black Week huipentuu perjantaina koittavaan Black Fridayhin, joka on yksi vuoden vilkkaimmista ostospäivistä. Povaankin, että moni aikoo perjantaina laittaa ostohousut jalkaan ja klikkailla joululahjat tilaukseen verkossa. Varsinkin nyt, kun tämä vallitseva koronaepidemiatilanne on pahentunut merkittävästi siitä, mitä se oli muutama kuukausi sitten. Omalta kotisohvalta käsin on helpompi ja turvallisempi klikkailla juuri ne omat suosikit ostoskoriin ja itse olenkin tässä pitkin Black Weekiä tehnyt hyviä löytöjä pukinkonttiin muun muassa meidän minileijonalle.

Ruotsalainen iDeal of Sweden viettää Black Weekiä parhaillaan monen muun verkkokaupan tapaan ja heillä on ajalla 23.11 - 30.11. huikean hyvä tarjous: Ideal of Sweden tarjoaa verkkosivuillaan 50 % alennuksen koko tuotevalikoimastaan. Alekoodillani BFCHIC saat vielä extrana 5 % lisäalennuksen ostoksestasi, mikäli kokonaissumma on alle 59 € ja 20 % lisäalennuksen mikäli tilauksen kokonaissumma on yli 59 euroa. Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää koodi, mikäli etsit itsellesi tai tietylle lahjansaajalle sopivaa joululahjamuistamista.

Itselläni on ollut iDeal of Swedenin kestävät, kevyet ja kauniit puhelimenkuoret käytössä jo useamman vuoden ajan ja olen ollut niihin erittäin tyytyväinen. Kuukausi sitten tilasin hubbylle myös iDealin kuoret iPhoneen ja hänkin on niistä kovasti tykännyt. Puhelinkuorten lisäksi minulta löytyy muun muassa näihin marmorisiin suosikkikuoriini matchaava Fashion Cable -latausjohto, joka on helppo kiinnittää läppäriin kiinni, kun puhelin tarvitsee latausta. Kokosin tähän alle muutamia omia suosikkejani, jotka sopisivat hyvin pukinkonttiin eri lahjansaajat huomioiden:

1. Carrera Gold AirPods Case musiikkifanille  2. Golden Ash Marble suojakuori itselle tai puolisolle
3. Golden Plum suojakuori anopille 4. Cosmo Mini Airpods Bag pikkusiskolle

Parasta Black Weekiä teille & palataan pian!

SHARE:

1 kommentti

  1. Onpas kivan näköisiä kuoria. Ostinkin täksi jouluksi perheelle lahjaksi kaikenlaisia kuoria ja lisävarusteita iphoneille ja läppäreille. Tuo iDeal tosin on itselleni uusi tuttavuus. Vielä mietin pitäisikö nuorimmalle tyttärelle hankkia myös panssarilasi kun hän tiputtelee puhelintaan harva se päivä.

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig