11/05/2011

Wanted: seilorityyli ja punaiset housut

Aurinkoista keskiviikkoiltaa rakkaat lukijat ja syvät pahoittelut pitkästä päivitystauosta. Sain nimittäin vappuna todella sitkeän ja ikävän flunssapöpön, jonka takia vietin viime viikon kuumeessa vuoteessa, eikä voimia blogin päivittämiseen löytynyt. Nyt flunssa alkaa onneksi olla jo pikkuhiljaa selätetty lopullisesti ja pystyn taas toimimaan "normaalisti" :) Paljon onkin tapahtunut tässä puolentoista viikon aikana: äitienpäivää juhlittiin herkkujen parissa sunnuntaina ja kesä saapui virallisesti Helsinkiin! Ihanaa nähdä, kuinka koko kaupunki on täynnä iloisia ihmisiä ja puistoissa palvotaan aurinkoa, vietetään picnikejä ja tavataan ystäviä. Näin kesän kynnyksellä koulujuttuihin keskittyminen vaatii varmasti pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä, kun mieli tekee ulos aurinkoon. Näin myös omalla kohdallani, mutta onneksi pidentyneet, valoisat illat ja aamut antavat puhtia jaksaa uurastaa normaalia talvirutiinia tehokkaammin.

Mutta nyt tyyliasioihin. Pidän todella paljon tummansinistä, valkoista ja punaista yhdistelevästä seilorityylistä, jota maustan usein raidoilla ja sini-puna-valkoiseen värimaailmaan sopivilla asusteilla. Tänään päälle valikoitui Gina Tricotilta viime keväänä hankittu sinivalkoraitainen paita, oranssinpunainen H&M:n hame ja Zarasta hankitut nudenväriset korkokengät. Varsin toimiva ja raikas kombinaatio mielestäni.


Istuskellessamme eilen Esplanadin puistossa poikaystäväni kanssa auringosta nauttimassa huomasin vastapäisellä penkillä istuvalla tytöllä upeat punaiset housut yhdistettynä hillittyyn bleiseriin. Olen itsekin pidemmän aikaa pohtinut, sopisivatko punaiset housut myös omaan tyyliini, sillä rakastan klassisen merellistä seilorityyliä. Punaisia housuja on miehillä (ja etenkin Kappelin kesäclubilla :D) näkynyt paljon jo edellisinä kesinä, mutta nyt useammat liikkeet tarjoavat niitä myös naisille. Mahtavaa! Suuntasin punaisten housujen metsästykseen tänään suoraan töistä ja kolusin läpi Gina Tricotin, Aleksin kahden H&M:n, Zaran ja Mangon valikoimat. Kaikissa myymälöissä oli tarjolla himoitsemiani housuja sekä shortsi- että caprimallisina, mutta vasta viimeisessä liikkeessä eli Mangossa silmäni osuivat täydellisen kirkkaanpunaisiin, pillilahkeisiin housuihin. Hintakin oli todella edullinen, joten tämän uusien housujen omistajan on helppo hymyillä :) Sovittelin housuja kotona heti erilaisten asukokonaisuuksien kanssa yhdistettäväksi ja sain aikaan tällaisia kokonaisuuksia:

Jakku Zara, housut Mango, paita Stockmann, vyö Guess, kengät Espanjasta
Paita Zara, housut Mango, vyö Guess

Paita Stockmann, housut Mango, vyö Guess, kengät Espanjasta

Jakku ja paita Zara, housut Mango

Paita Gina Tricot, housut Mango, vyö Guess

Paita Calvin Klein, housut Mango, laukku LV, kengät Top10

Paita H&M, housut Mango, vyö Guess

Paita Spirit Store, housut Mango, vyö Guess



Omiksi suosikeikseni yllä olevista asukokonaisuuksista nousi ensimmäinen kokonaisuus, jossa tummansininen merihenkinen jakku on yhdistetty vaaleansinivalkoruutuiseen kauluspaitaan ja punaisiin housuihin. Mielestäni kokonaisuus on konservatiivinen, mukava ja merihenkinen. Hieman rennompaan fiilikseen pidin valkoisen, mustilla graafisilla kuvioilla koristellun t-paidan, valkoisten kenkien ja punaisten housujen yhdistelmästä. Myös viimeinen kokonaisuus, jossa ylläni on viime kesänä hankittu tummansininen lempparineuleeni, on mielestäni kiva, koska kokonaisuus on tarpeeksi lämmin hieman viileämmilläkin keleillä käytettynä eikä hopeisilla metallipaljeteilla koristeltu neule tarvitse lisäasusteita. Onko muillakin ihtohimona seilorityyli ja millä asusteilla tyylinne rakennatte?

Palataan jälleen pian!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi5/12/2011

    täällä ei kyllä seilorityyliä harrasteta, mutta tykkäsin tosi paljon tosta loppupäässä olevasta gina tricot'n mustasta paidasta! onko se tuore ostos? ja punaiset housut näyttää hyvältä - ajatuksena "punaiset housut" kuulostaa tosi epäilyttävältä, mutta toisinpa on todellisuudessa! :)

    -m

    VastaaPoista
  2. Tuo Ginan paita on itse asiassa tummansininen, mutta näyttää tuossa kuvassa kyllä mustalta. Ostin sen jo tammikuussa, niitä oli myös mustana ja valkoisena. Eli ei harmi kyllä ole tuore ostos :(
    Ja totta, mullakin oli todella paljon epäilyjä punaisten housujen sopivuudesta omaan tyyliini, koska en ole sellaisia aiemmin omistanut, mutta ainakin tuo Mangon versio niistä toimii :)

    Iloista kevään jatkoa!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig