14/07/2011

Grand Delicato!

Viikonloppu lähestyy kovaa vauhtia, ja kesäisestä hurvittelusta ja pitkistä illoista huolimatta tämän viikon liikuntasaldoon voi olla tyytyväinen, sillä kävimme ystäväni A:n kanssa tänään jälleen vesijuoksemassa 55 minuuttia uimastadionilla. Kahdet vesijuoksutreenit sekä juoksulenkit kahtena päivänä Töölönlahdella voidaan siis kirjata viikon kokonaisurheilumääräksi. Plus tietenkin aktiivinen korkkarikävely pitkin kaupunkia ja uimatreenien jälkeinen pistäytyminen Kampin Punnitse & Säästä -liikkeeseen, josta noudimme myöhäiseksi välipalaksi suolasuklaata, pistaasinsydämiä, kuivattuja mangolastuja ja kuivattuja kirsikoita sekä kookosvettä. Näistä herkuista nautittiin A:n kanssa Esplanadin puistossa viimeisten auringonsäteiden lämmittäessä harmikseni jo hiukan viilentynyttä kesäiltaa.

Mutta nyt pakko hehkuttaa tänään Gran Delicatossa ystävieni A:n ja G:n kanssa nauttimaamme lounasta. Koska alkuperäisiin suunnitelmiimme kuulunut lounasravintola oli remontin takia suljettu, päädyimme pienen harkinnan ja muiden vaihtoehtojen punnitsemisen jälkeen tunnelmalliseen, rentoon ja kodikkaaseen Kalevankadulla sijaitsevaan Grand Delicatoon. Kahvila-ravintolassa, joka toimii samalla herkkumyymälänä, on päivittäin tarjolla salaatteja, leipiä, erikoiskahveja ja pastoja. Tänään päädyimme kaikki yksimielisesti chevre-salaattiin, johon otimme lisätäytteeksi marinoitua munakoisoa. Koska olin paikassa ensimmäistä kertaa, yllätti paikan tunnelma ja herkullinen salaatti todella positiivisesti ja tulen vierailemaan siellä takuulla jatkossakin. Olin kyllä kuullut paikasta hehkutusta monelta suunnalta jo aiemmin ja muutkin pienen seurueemme jäsenet olivat sen jo ennakkoon hyväksi havainneet :)

Chevre-salaattimme olivat raikkaan herkulliset ja sisälsivät vuohenjuuston ja lisätäytteenä olleen munakoison lisäksi muun muassa rucolaa, valkosipulitäytteisiä oliiveja, punasipulia, balsamicoa, tomaattia ja kurkkua.

Paikka on nykyisin hyvin tilava ja tunnelmallinen

Herkkumyymälästä voi ostaa myös mitä erikoisempia kahvilaatuja

Ja tässä kuvaa päivän asusta. Kaunis kiitos kuvasta A:lle!


Päällä oli tänään H&M:n hame, Zaran uusi sifonkitoppi, Zaran korkkarit sekä Guessin laukku 

Ihanaa alkavaa viikonloppua!
SHARE:

2 kommenttia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig