08/07/2011

Helleviikon hemmottelua

Huh huh hellettä, josta olemme saaneet nauttia koko viikon! Ja sehän on tietysti ihan loistojuttu, sillä fiilis Helsingin keskustassa on välitön ja tällä hetkellä todella kansainvälinen lukuisien turistien saavuttua rakkaaseen kotikaupunkiini. Myös lämpimät ja valoisat illat, iltaan asti terassit täyttävä lomalaisten joukko, rento puheensorina, lokkien kirnuna, merituulen vieno puhallus ja lasissa helmeilevä kuplajuoma virittelevät kesätunnelmaan arkiviikolla. Näistä huolettomista ja lämpimistä kesäpäivistä tulee mielestäni ottaa kaikki irti nyt, koska Suomen kesä on tunnetusti hyvin arvaamaton.

Itse on viilettänyt koko viikon töissä ja illat Kappelin terassilla, skumpalla ravintola Teatterissa, piknicillä Espan puistossa, Tornin yläkerrassa ihastelemassa maisemia, Kaivopuistossa, kahvila Carusellissa, Bio Rexin terassilla, ravintola Salutorgetissa sekä muutamissa liikkeissä tekemässä löytöjä :) Viikko on siis ollut sen verran toiminnantäyteinen, että tämän illan rauhoitan siivoilulle, pyykkäykselle ja lenkkeilylle, ja huomenna olisi sitten näillä näkymin tarkoitus suunnata aurinkoa palvomaan ja myöhemmin illalla Helsingin yöhän. Tässä kuvasatoa viikon varrelta ja ihanaa perjantai-iltaa kaikille:

Myös työpäivä piristyy nauttimalla aamiaiseksi tuoreilla mansikoilla terästettyä maitorahkaa ja hyvää, tummapaahdettua kahvia

Kappelin terassi ja terassin edessä olevalla lavalla soittava live-bändi johdattavat kesäfiilikseen

Tornin Ateljee Barin terassilta avautuvat upeat näkymät Helsingin ylle

Wow, kyllä tämä kaupunki on kaunis!

Bio Rexin terassilla riitti kuhinaa keskiviikkoiltana

Eilen suuntasimme ravintola Salutorgettiin herkuttelemaan poikaystäväni kanssa

Alkupalaksi nautittiin etanoita ja grillattuja kampasimpukoita Torresin tilan erinomaisen ja persikkaisen Vinâ Esmeralda-valkoviinin kera

Tilasin pääruuaksi Toast Skagenin, josta merihenkinen ravintola on erityisen tunnettu. Oli aivan ihanaa ja voin suositella  lämpimästi!

Poikaystäväni nautti pääruuaksi karitsan osso buccoa, joka oli kuulemma erinomaisen mureaa :)

Tällaisen söpön kesäisen korikassin löysin Kaivarin Kanuunasta aiemmin viikolla. Loistava vaikkapa piknickoriksi.

Kaivarin satamassa on aina tunnelmallista

Ravintola Boathouseen pitäisi tänä kesänä ehtiä jossain välissä, sillä venematka ravintolaan on elämys jo itsessään
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig