05/07/2011

It's Guess!

Aurinkoista tiistaita! Päätin tehdä pikaisen postauksen ihanuudesta, joka löytyi viime torstaina Stockmannilta ja ehti siten myös mukaan viikonloppuna pidettyihin häihin Kuopioon.

Tällaiseseen kangaspussukkaan tuore hankintani pakattiin...Ja tadaa - sieltä paljastuu kultainen Guessin sydänkaulakoru, jollaista olin jo pitkään haeskellut. Hopeisia vastaavia kaulaketjuja minulla on useampikin, mutta halusin klassisen, papuketjutyylisen kaulakorun myös kullanvärisenä, sillä kullansävyisiä asusteita on tullut tarkoituksella hankittua tänä keväänä ja kesänä paljon. Kulta sopii kivasti ruskettuneelle iholle ja tuo asuun kuin asuun ripauksen glamouria. Kulta on myös ihoa vasten lämpimämpi kuin hopea, pidän toki molemmista vaihtelevasti valitsemieni muiden asusteiden mukaan.


Sovittelin tänään Stockalla hyvässä alessa olevaa Marc Aurelin grafiitinharmaata hametta, joka sopii mielestäni tosi hyvin punaisen Zaran paidan ja kultaisten asusteiden pariksi ja tuo asukokonaisuuteen business-henkistä särmää.
Ja mukaanhan se sitten lähti :) Suosittelen lämpimästi katsastamaan Stockan naistenosaston, siellä on vielä hyvin kokoja jäljellä alennetuista tuotteista ja - 40 % on jo aika tuntuva lukema.

Palataan taas pian!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig