20/07/2011

Packing for Stockholm & Sandhamn

Ihanan helpottunut tunne, kun laukku on vihdoin pakattu ja kaiken tarpeellisen pitäisi olla nyt mukana. Poikaystäväni antoi minulle jo muutama viikko sitten tarkan listauksen siitä, mitä kaikkea on vähintään oltava mukana (+ omat henkilökohtaiset tavarani ja vaatteeni lisättynä tähän) ja jo silloin hirvitti ajatus siitä, kuinka ihmeessä jaksan raahata kaiken tuon mukanani Tukholmaan ja sieltä vielä Sandhamniin...No, vedenkestävä putkikassi, jota on mahdollista kantaa selässä on ehkä kivuttomin ratkaisu tavaroiden kuljettamiseen ja testasin jo täyteen pakatun laukun painon, jotta jaksan sitä ympäri Tukholmaa lauantaina pyöriessäni kantaa mukana. Onneksi Tukholmassa laukku on päivän ajaksi mahdollista jättää esimerkiksi päärautatieaseman säilytyslokeroihin ja noutaa sitten sieltä hyvissä ajoin ennen Sandhamnin-laivani lähtöä Östermalmin Strandvägeniltä.

Googletin hieman informaatiota Sandhamnin ravintoloista, yöelämästä ja muista sataman läheisyydessä sijaitsevista aktiviteeteista. Kyseessä on siis idyllinen, monien purjehtijoiden kohtauspaikkana toimiva satama, joka hurmaa kyllä ainakin minut kuvien perusteella kauneudellaan. Toivottavasti saamme nauttia auringonpaisteesta ja hellelukemiin kivunneista lämpötiloista!


Mukaan reissuun lähtevät ainakin nämä pakolliset varusteet:
- kumisaappaat
- makuupussi + lakana
- vettä hylkivät ulkoiluhousut + alle kevyet tuulihousut
- tuulelta suojaava ja vettä hylkivä takki
- lämmin kerrasto
- muutama neule
- pipo & hanskat
- pyyhe
- purjehduskengät
- lippis
- aurinkolasit ja aurinkorasvaa

Ja sen lisäksi omat "must have" -varusteet:
- meikinpuhdistusaineet ja kosteuspyyhkeet
- piilolinssineste
- ballerinat
- muutamat korkokengät ja pieni clutch-laukku (iltamenoja varten)
- bikinit
- muutamat shortsit
- muutama Zaran lempparitoppini
- muutama huivi (tarvittaessa päähän sidottavaksi auringolta suojaamaan)
- hiustenhoito- ja kosmetiikkatuotteet
- muutama vyö
- käsilaukku, peili ja harja

Tällaista seilorihenkistä asusteiden kokonaisuutta lähdin suunnittelemaan, kun valitsin matkalle mukaan lähteviä toppeja, shortseja ja asusteita. Ideana on se, että kaikkia elementtejä on helppo yhdistellä keskenään, koska asusteiden värit ja tyylit sopivat hyvin yhteen.

Ehkä listalta jäi vielä uupumaan jotain, mutta pääosin kaikki tarpeellinen oli tuossa. Kannettavaa siis riittää ja etenkin makuupussi varastaa suuren tilan putkilaukusta. Kumpparit taas painavat kuin synti. Mutta reissufiilis alkaa pikkuhiljaa olla kohdillaan ja kohta varsinainen aktiiviloma voi alkaa :)

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig