12/07/2011

Pretty in pink

Nyt iltalenkin jälkeen on ihana istahtaa hetkeksi koneelle kirjoittamaan hieman päivän kuulumisistani. Eksyin nimittäin töiden jälkeen Zaraan (joka on tällä hetkellä todellinen suosikkiliikkeeni) ja löysin aleista hennon pinkin, ohuen sifonkipaidan. Paita muistutti minusta väreiltään ja kuvioiltaan jostain syystä japanilaista kimonoa(?) tai mummolan verhoja. Pelkäsin sen olevan aluksi liian tyttömäinen, sillä minulla on vieläkin viha-rakkaussuhde pinkkiin väriin, joka joskus muinoin teinivuosina kuului lempiväreihini. Nyt olen kuitenkin alkanut rohkeasti haalia pinkin eri sävyjä vaatekaappiini ja päädyin paidan kanssa kassalle. Myös viereisessä sovituskopissa ollut asiakas tykästyi kovasti sovittamaani paitaan, mutta se oli tietääkseni ainoa kappale liikkeessä jäljellä. Ja tältä se sitten näytti päällä yhdistettynä tänään jalassa olleisiin Dickiesin tummansinisiin shortseihin:

Tuo kuvissa näkyvä puuteripinkki kiiltonahkainen clutch-laukku on myös tämän päivän löytö Zarasta. Ja todellinen löytö onkin, sillä ostin viikko sitten sattumalta samaisesta liikkeestä tismalleen samansävyiset peep toe-korkokengät platform-pohjilla ja huippukorkeilla koroilla (käveleminen niillä on oma urheilumuotonsa) varustettuna. Olin miettinyt niihin sopivaa laukkua rakkaan DKNY:n iltalaukkuni lukon rikkouduttua parin viikon takaisissa häissä. Varmaan täytyy mennä reklamoimaan asiasta liikkeeseen, josta sen talvella hankin, sillä laukku on ollut harvakseltaan käytössä vain lähinnä juhlatilaisuuksissa.


Mutta nyt siis toisiinsa sopiva parivaljakko on löytynyt ja tarkempi kuvamateriaali niistä löytyy alta. Ihanaa tiistai-illan jatkoa!

Clutch on ihanan simppeli muodoltaan

Laukun voi myös levittää auki ja sen mukana tuli irrotettava olkahihna

Hauska juju on sisäänpäin kääntyvän "etuläpän" vetoketju: laukkuun voi siis laittaa tavaroita kahden eri suuaukon kautta

Ja halutessa on mahdollista kantaa laukkua myös olalla
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig