11/07/2011

New inspiration - hydro running

Olipa taas yksi kesän monista huippuviikonlopuista ja nyt on taas palattu arkiseen aherrukseen. Löysin viikonloppuna ystäväni A:n inspiroimana itselleni aivan uuden innostuksen kohteen: vesijuoksun, Tässä hauskassa urheilumuodossa on mahdollista yhdistää rento jutustelu ystävän kanssa auringonottoon ja ihanan virkistävään vesielementtiin. Mikäpä siis parempi tapa viettää hellepäivää kuin suunnata Helsingin hyvin hoidetulle uimastadionille, jossa on tarjolla vesijuoksurata ja kelluntavöitä kaikille halukkaille (ruuhka-aikaan tämä ei ole tietenkään taattua). Miljöö on todella miellyttävä muutenkin ja altaassa polskimiseen kyllästyttyään voi keskittyä auringonottoon ja vaikkapa eväiden nauttimiseen mukavalla nurmikolla.


Pakkasin lauantain reissulle mukaan kevyttä kesälukemista, uusia suomalaisia porkkanoita, vuohenjuustoa ja kirsikkatomaatteja ja nautin myöhäisen aamupalan uimastadionilla ihanasta hellepäivästä nautiskellen. Innostuin nappaamaan myös kuvan viimeisimmästä kynsilakkahankinnastani, joka on todella herkullisen persikanpunainen Wet'n'Wildin lakka sävyssä Blazed.


Tänään töiden jälkeen koko päivän sisällä kärvisteltyäni oli ihan pakko jälleen suunnistaa uimastadionille, jossa tein 45 minuutin vesijuoksutreenin ja olo oli sen jälkeen mitä rentoutunein. Sen jälkeen suuntasin vielä Töölössä sijaitsevaan solariumstudioon ja nyt iho tuntuu todella saaneen jo hyvin väriä :)

Tälläinen asukokonaisuus valikoitui tänään päälle:

Paita ja shortsit Zara, vyö H&M, vintagekengät second hand-löytö

Mukavaa alkanutta viikkoa jälleen kaikille lukijoille, kuulemisiin!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig