07/05/2012

Tyylivinkit a 'la Lauren Conrad

Ajattelin postata näin maanantain kunniaksi erään loistavan vinkkilistan, jonka löysin Instylen sivuilla eilen pyöriessäni ja jonka halusin kanssanne jakaa. Kyseessä on tyyli-ikonin, vaatesuunnittelijan ja entisen The Hills-tähden Lauren Conradin muutama signature-vinkki siihen, miten loihtia elegantti tyyli.

1. Tumma, kissamainen rajaus: siististi tehty, tarpeeksi paksu silmänrajaus saa Laurenin ripset näyttämään paksummilta ja tuo silmät kauniisti esiin.


2. Ryhdistä asusi vyöllä: vyö on helppo ja edullinen tapa päivittää asusi tilanteen mukaan. Hanki muutama klassinen, musta tai ruskea nahkavyö sekä muutama värikkäämpi tai metallinsävyinen vyö tekemään asullesi särmää.


3. Vaihtele kampaustasi: pienillä muutoksillakin saa vaihtelua. Laurenin tunnusmerkki ovat boho chic -tyyliset lettikampaukset ja letin paikkaa muuttamalla kampaukseen saa erilaisen fiiliksen tilanteen mukaan.


4. Valitse vastakohtia: Tiukka alaosa ja löysä yläosa -yhdistelmä on tyylikäs ja toimii aina.


5. Tee arkisistakin vaatteista juhlavia: pue yksinkertaisen t-paidan tai topin kanssa juhlavat, hyvinleikatut shortsit tai vastaavasti juhlava paitapusero arkisten ja yksinkertaisten shortsien kanssa. Lisää kokonaisuuteen tyylikkäät korut, korkokengät ja meikki.


6. Kokeile jakku ja mekko yhdistelmää: jakkua tulee käytettyä yleensä farkkujen tai puolihameen kanssa, mutta kokeile sitä myös mekon kanssa.


7. Suosi simppeleitä jättilaukkuja: valitse yksinkertainen malli mustan, ruskean tai valkoisen sävyisenä ja matchaa sointuviin kenkiin. Mikä parasta, isoon laukkuun mahtuu kaikki tarvittava!


8. Lisää hiuksiin laineita ja kiharoita: luo huolettoman tyylikäs look työstämällä hiuksiin laineita tai kevyitä kiharoita kasvoja pehmentämään.


9. Uskalla näyttää sääresi: kesän lähestyessä on aika hoitaa jalat kuntoon. Muista kosteutus ja kevyt sävytys itseruskettavalla, joka saa sääret näyttämään heti solakammilta. Aivan ihana muuten tuo Laurenin mekko oikeanpuolimmaisessa kuvassa!



10. Pidä kengät simppeleinä: Valitse värikkään asun kanssa yksinkertaisen malliset, nuden tai mustan sävyiset korkokengät. Nude sopii erityisen hyvin kesäkäyttöön pidentämään säären linjaa.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihana postaus! Vaikka onkin vanha, inspiroi mua jotenkin ihan älyttömästi hankkimaan uuden kevät ilmeen pukeutumiseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nella kommentista ja kevättä jo odotellaan kovasti täälläkin! :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig