14/09/2012

Nälkäpäiväkeräys

Sain Kaunis mieli-blogia kirjoittavalta Sariannalta haasteen lähteä mukaan Nälkäpäivä-kampanjaan ja haastaa myös muita bloggareita osallistumaan tähän erittäin hyvään tarkoitukseen perustettuun kampanjaan. Nälkäpäivä-keräys on Suomen Punaisen Ristin järjestämä valtakunnallinen keräyskampanja, jonka avulla autetaan muun muassa luonnonkatastrofien, sotien  ja muiden onnettomuuksien uhreiksi joutuneita.

Haastan mukaan kampanjaan Thing for the Blingin Teemun ja Mary H's Thoughts-blogia kirjoittavan Maryn. Kannustan myös muita bloggareita lähtemään mukaan tähän kampanjaan!

Tiesithän, että Punaisella Ristillä on Veripalvelu ja ainakin suurimmissa kaupungeissa vaatteiden ja muiden hyvässä kunnossa olevien tekstiilien keräyspisteet. Itse olen lahjoittanyt viime kuussa vanhoja, hyväkuntoisia vaatteita juuri heidän keräyspisteeseensä.

Ohjeet haasteeseen menevät seuraavasti:  
1. Kerro blogissasi Nälkäpäivä-keräyksestä http://www.nalkapaiva.fi/
2. Kirjoita, miten itse kannat kortesi kekoon: lähtemällä lipaskerääjäksi, lahjoittamalla Otto-automaatilla, tilisiirrolla, netissä tai lahjoituspuhelimella vai osallistumalla bloggaajien omaan virtuaaliseen keräyslippaaseen.
3. Halutessasi voit lisätä blogiisi myös bloggaajien keräyslippaan koodin, jonka saat täältä:http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/bloggaajienkerayslipas/ tai kannustaa lahjoittamaan bloggaajien keräyslippaaseen Facebookissa http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/bloggaajienkerayslipas/lahjoita/.
4. Haasta mukaan kaksi bloggaajaa.


 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig