16/08/2013

Thursday delicacies

Hola! Kulunut viikko on edennyt osaltani superkiireisissä merkeissä, joten harmikseni en ole ehtinyt kuulumisiani tänne blogin puolelle aiemmin päivittämään. Viime viikonloppuna napatut Flow-kuvatkin ovat vielä kamerassa purkamatta koneelle, mutta koitan saada niitä tänne pikaisesti nähtäville! Kivannäköistä kesäistä kuvamateriaalia on nimittäin luvassa :)

Mutta tähän väliin vähän kuulumisia eilisen herkutteluista ja asusta. Viileään torstaiaamuun päälle valikoitui Ralph Laurenin lämpöinen neule ja uusi tummansininen NY Yankees-lippis, joka sopii mielestäni loistavasti hieman rennompaan citylookkiin. Lippiksen tilasin StylePitiltä, ja olen ollut tähän huonoinakin hiuspäivinä pelastavaan hankintaan todella tyytyväinen!

Kaulaan kietaisin LV:n denimhuivin, joka tullaan varmasti näkemään usein kaulassani näinä viilenevinä syyspäivinä.



Töiden jälkeen suuntasimme salaatille Teatteriin. Auringon lämmittäessä ihanasti oli kiva istua terassilla herkuttelemassa. Pieni annoskateus tuli S:n chilikatkaravuista, olisi pitänyt ottaa niitä itsekin!


Jälkkärit haettiin Iso-Roballa sijaitsevasta Kiposta. Kippo myy mm. orgaanista luomukahvia, smoothieita sekä jogurtti- ja soijajäätelöannoksia. Kuhunkin jogurttijäätelöannokseen kuuluu 3 topping-vaihtoehtoa ja valinnanvaraa on paljon, kuten näkyy!


Omaan versiooni otin ananasta, saksanpähkinöitä ja maitosuklaata, nam! Myös S:n valitsema kookos-lakuyhdistelmä toimi todella hyvin ja annokset ovat tosi reilun kokoisia. Otimme molemmat omamme s-kokoisina eli pienimpinä vaihtoehtoina, mikä oli juuri sopiva määrä herkkua ;)



Illalla suuntana onkin sitten Helsingin Juhlaviikkojen avaus Huvila-telttassa, joten pysykää kuulolla ja upeaa viikonloppua jo tässä vaiheessa!

xoxo Laura
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi8/24/2013

    Kiitos inspiroivasta ja ihanasta blogista! Piristää aina mieltä,kun huomaan että uusi postaus on tullut :) jatka samaan malliin! -Sini-

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sini kommentistasi, tulipa kiva fiilis siitä! :) Tällainen palaute on blogin suola ja antaa energiaa kirjoittamiseen. Ihanaa alkavaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig