18/08/2014

Outfit: Black and white

Iloista maanantaita Teille! Viime viikonloppu oli omalta osaltani varsin vauhdikas ja ihania uusia ja vanhoja ystäviä tuli tavattua kesäisessä kaupungissa. Lauantaina laitoin kellon soimaan hyvissä ajoin ja kiiruhdin tapaamaan ihanaa Tarua, jonka tyylikäs Home at Last -blogi onkin varmasti monille tuttu.  Suuntasimme Teatteriin aina yhtä hyviksi todetuille salaateille ja höpöttämään kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä bloggaukseen, laukkuhimotuksiin ja DIY-juttuihin liittyen. Oli kyllä kiva huomata, kuinka paljon samankaltaisia kiinnostuksen kohteita ja mielipiteitä meillä onkaan. Samalla pääsin myös ihastelemaan Tarun kauniita koruja (Tarulla on oma Beso Helsinki -mallisto) ja mukana matkassa ollutta suloista pikkuneitiä. Kiitos vielä kerran loistavasta seurasta ja toivottavasti nähdään taas pian <3

Samalla reissulla tuli napattua myös nämä asukuvat. Miljöönä toimi kesäinen Esplanadin puisto ja kädessä meillä molemmilla keikkui kameran lisäksi Robert's Coffeen jättilatte, joka antoi helpotuksen pahimpaan kahvinhimoon.Itselläni oli tällä kertaa päällä klassista mustaa ja valkoista, ja vähän lisäsärmää kokonaisuuteen hain yhdistämällä keskenään kahta erilaista printtiä. T-paitanhihainen mekko on tämän syksyn mallistoa, ja atsteekkikuvioinen huivi kevättalven ostoksia. Toimivat mielestäni yllättävän kivasti yhdessä, kun molemmat osaset edustavat tismalleen samaa värimaailmaa. Vähän edgyä ja blingiä lisäsin asuun mustalla niittilaukulla ja Korsin lempparikorkkareillani.Mitä mieltä olette, toimiiko look?

Kyllä muuten huomaa, kuinka hyvä ja tarkka näiden asukuvien kuvanlaatu on, kun ne on otettu kunnon Canonin ammattiobjektiivilla! Kiitos ja kumarrus siis vielä Tarulle myös näistä.


Wearing:
Donna Karan NY bag
Michael Kors heels & watch
KappAhl dress & scarf
Ray-Ban sunglasses (here)


* sisältää mainoslinkkejä
 
SHARE:

2 kommenttia

  1. No kyllä on niin shiik leidi nyt kuvissa, että... ;) Unohdin muuten kommentoida sillon la, että miten kivasti noi printit sopi kimppaan! Oli tosiaan hurjan mukava ap, aika juoksi hirveetä vauhtia, kun räpätettävää riitti. :D Että kiitti vaan itselles loistoseurasta!

    VastaaPoista
  2. Hihi, kiitos jälleen ja toivottavasti päästää pian taas höpöttelemään uudestaan! Juttua riitti ja paljon jäi vielä varastoon :D ja kiitti muuten siitä hiusvinkistä, laitan ehdottomasti kokeiluun! C u :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig