01/10/2015

BEIGE


Jälleen vuorossa asukuvia uuden trenssi-ihastukseni kanssa! Nämä kuvat napattiin muutama viikko sitten Turussa, jonne suuntasimme miehen kanssa viikonloppuristeilylle Viking Gracelle lähtiessämme. Viikonloppu oli lämmin, mutta tuulinen ja päälleni päätyi vaaleita beigen ja ruskean sävyjä sekä uusi paisleykuosinen rusettipaita. Paita on oikeasti todella ihastuttava, mutta ei pääse näissä kuvissa esille. Toivottavasti saan siitä parempia kuvia tänne jossain vaiheessa. Huurretun hiekan sävyiset Guessin korkkarit ovat tuore löytö häämatkaltamme ja niissä on ihan huippuhyvä lesti! Nämä jalassa jaksoin vaivatta kävellä pitkin Palman upeaa vanhaa kaupunkia ja näin syksymmällä ne on helppo yhdistää pillifarkkujen kaveriksi. 



Mitään erityisen jännittävää ei tämänkertaisessa kokonaisuusuudessa ole, mutta se on kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin sopiva myös rennompiin iltamenoihin ja itse tykästyin siihen kovasti. Nyt oikein leppoisaa torstain jatkoa teille ja palataan taas pian!



trench / Zara
jeans / NLY
heels / Guess
bag / Michael Kors
sunnies / Ray-Ban (klik*)



* sisältää mainoslinkkejä



SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi10/03/2015

    Täyden kympin asu! Mukava kun oot alkanut taas bloggailemaan useammin :)
    -Sini

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Sini! Ja kyllä, nyt aion ehdottomasti jatkaa bloggaamista tiheämmällä postaustahdilla :) Ihanaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig