29/04/2016

INDIEDAYS INSPIRATION DAY & BLOG AWARDS


Ciao! Vappu on täällä ihan pian ja päivittelen fiiliksiä vappuviikonlopulta tänne myöhemmin, mutta nyt on aika palata vielä viime lauantaina pidetyn Indiedays Inspiration Day & Blog Awardsin tunnelmiin. Kuten aiemmin oli puhetta, huikea tapahtumapäivä on jaettu erillisiin päivä- ja iltaosioihin. Tapahtumapaikkana toimi Helsingin Suvilahdessa sijaitseva Kattilahalli, jonne suunnistin odottavin mielin iltapäivästä. Ja wow, miten hienot puitteet Indiedaysin ja Blogiringin tiimi oli onnistunut yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Kattilahalliin luomaan! Paikan päällä pääsin tutustumaan muun muassa Kopparbergin kevään raikkaisiin juhlajuomamakuihin, testaamaan Cloettan ihania suklaamakuja, kuulemaan L'Orealin uusimmista hiustenhoito- ja stailausvinkeistä, ihastelemaan Olympuksen tyylikkäitä kameratarvikkeita omaa Olympus Peniäni silmällä pitäen, sovittelemaan A Tillanderin koruja ja poseeraamaan päivänvarjon kera Nutisalin hauskassa kuvahaasteessa. 

Päivätapahtumassa parasta oli mielestäni rennon välitön ilmapiiri ja yhteistyökumppaneiden kanssa jutustelu. Oli myös kiva bongata tuttuja bloggaajia. Tyylikkäiden ständien lisäksi erityiskiitoksen saa tapahtuman herkullinen ruoka- ja juomatarjoilu, josta vastasi mahtava Nikko Food. Janon sammuttamisesta vastasivat Anna de Codorníu, Fresita ja Ginger Joe

Kopparbergin kauniin kesäisesti koristeltu ständi houkutteli testaamaan raikkaita uutuusmakuja. Varsinainen yllättäjä oli mehukkaan marjainen ja täysin alkoholiton siideri, joka toimii varmasti janonsammuttajana kuumina biitsipäivinä! Ständillä pääsin poseeraamaan tätä suloista kukkaseinää vasten, joten kesäfiilis oli taattu! Päivätapahtuman asukokoisuutena toimi Ted Bakerin kukkapaita (joo, olen täysin hurahtanut kukkaprintteihin), jonka hempeyteen toin kontrastia mustan nahkahameen muodossa.


Cloettan ständillä maisteltiin herkullisia uutusmakuja ja kotiinviemisiksi lähti vielä reilu goodie bag. Omiksi suosikeikseni ylsivät heti raikas vadelma-lakritsi ja aitoa mangoa sisältävä crunchy mango. Näitä on kotona vielä jemmassa, joten jotain kivaa vappureseptiikkaa voisin näiden herkkujen ympärille kehitellä.


Ennen Blog Awards -iltatapahtumaa käväisin kotona vaihtamassa asukokonaisuutta ja päivittämässä meikin iltaa varten aavistuksen tummemmaksi. Sitten olikin aika hypätä taksin kyytiin ja karauttaa kohti Kattilahallia pukuun ja taskuliinaan sonnustautuneen tyylikkään mieheni kera, joka toimi avecinani.


Illan asukokonaisuudestani näittekin jo vilauksen täällä. Luotin mustan ja kullan hyväksi havaittuun liittoon ja tummanpuhuvaan linjaan näytti päätyneen hyvin moni muukin juhlavieras. Sopivaa twistiä asuun toivat kimaltavat korkokengät ja Ted Bakerin kiiltonahkainen clutch.


Illan ruoka- ja juomatarjoilu oli päiväosion tapaan huikean hyvä! Syötävän suloisten annosten eteen oli nähty vaivaa ja maut toimivat harminisesti yhteen. Muutenkin koko henkilökunta ovimiehestä valokuvaajiin toimi tyylikkäästi ja nosti gaalan tunnelmaa entisestään. Onnea muuten vielä kaikille gaalassa palkintosijoille yltäneille bloggaajille - good job!


Iso kiitos vielä Indiedaysille ja Blogiringille hienosti järjestetystä tapahtumasta ja syksyllä nähdään jällen! Nyt haluan toivottaa Teille oikein riemukasta ja kuplivaa vappua ja palataan taas pian!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Todella kaunis tuo illan asukokonaisuus! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihasta kommentista Maria! Oli kyllä aivan huikean upea ilta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig