30/06/2016

MIDSUMMER THROUGH MY iPHONE


Toivottavasti teillä oli kiva juhannus! Meillä oli Tahkolla huippuviikonloppu ja saimme nauttia auringosta ja lämmöstä koko juhannuksen lauantaipäivän pientä sadekuuroa lukuunottamatta. Kuuron vuoksi missasimme harmiksemme Jari Sillanpään keikan, mutta muuten pääsimme festaritunnelmaan sekä aattona että juhannuspäivänä. Aattona kotiuduimme festarialueelta vähän aiemmin heti JVG:n keikan jälkeen, mutta seuraavana iltana biletettiin sitten ihan loppuun saakka.  Kaija Koo villitsi kansaa hienosti lauantaina hieman koleassa kelissä, mutta kaikista keikoista vaikuttavin oli ehdottomasti illan pääesiintyjän - Cheekin - keikka! Siis ihan mieletön energia! Selkeästi rentoutuneen ja hyväntuulisen oloisen artistin esiintyminen oli varmaa ja uudet tanssitytöt ja harkittu pyrotekniikka tekivät showsta visuaalisesti todella näyttävän!

Järjestelmäkameroita ei saanut festarialueelle kuljettaa, joten kaikki juhannusnäpsyt tuli tällä kertaa napattua iPhonella. Yllättävän hyvä ja tarkka kamera siinäkin on ja on kiva päästä jakamaan kanssanne näin hieman fiiliksiä menneeltä viikonlopulta.


Lavalla Tiihonen -81 :)


Vaikka päivisin paistoi aurinko, oli illalla sen verran viileää, että nahkatakille oli käyttöä. Käyttöön pääsi myös mun tämän kesän ehdoton suosikkitakki - armeijanvihreä, heimokuosilla ja selässä olevilla hapsuilla koristeltu yksilö! Tänä juhannuksena tuntui, että festarikansa oli todella panostanut pukeutumiseen ja oli tosi kiva katsoa, millaisia huikeita asukokonaisuuksia väkijoukossa näkyi. Selkeänä trendinä erottuivat ainakin ysärivaikutteiset sporttivaatteet, Kim Kardashian -tyyliset lettikampaukset, hapsut, pyöret aurinkolasit, kukkakuviot ja rennot maximekot.


Perjantaina heti matkatavarat majapaikkaan jätettyämme suuntasimme kävelylle Tahkon upeisiin maisemiin ja piipahdimme Syvärin rannalla sijaitsevassa viihtyisässä kahvila-ravintolassa pienellä hengähdystauolla. Paikka olisi todella upea varmasti talvellakin!


Tässä vähän matkakuvia lauantaiaamulta, jolloin hyppäsimme välietapissamme Jyväskylässä hyvin nukutun yön jälkeen autoon kohti Tahkovuorta. Yläreunan vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyvä keltainen kesäneule on muuten tuore hankinta kalifornialaisen Timeoutin mallistosta ja olen ihastunut tuohon värisävyyn hieman yllättäen todella paljon.

Näin babyn odotuksen myötä olen tutustunut oikein kunnolla alkoholittomien juomien valikoimaan ja sieltä on kyllä muutama helmi noussut ylitse muiden: Happy Joen alkoholiton Dry Apple -siideri (superhyvää!) sekä Freixenetin Legero Rosado -kuohuviini. Myös alkoholittomia oluita on tullut nautittua ja ne ovat pääsääntöisesti todella hyviä ja raikkaita! On ollut kiva huomata, että alkoholittomia vaihtoehtoja alkaa olla todella hyvin saatavilla ihan perusruokakaupoissakin ja Alkossa kyseinen kategoria kasvaa koko ajan. Iso kippis sille!


Sellaisia tunnelmia tällä kertaa ja lämmin kiitos vielä Tahko Break Sokos Hotellin mukavalle henkilökunnalle! Kesäinen juhlameno jatkuu nyt viikonloppuna, kun vietämme elokuussa avioituvan pikkusiskoni polttareita. Järjestelyt ovat hoidossa ja uskon, että meille tulee todella kiva ja ikimuistoinen päivä. Palataan taas pian!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

3 kommenttia

  1. Anonyymi6/30/2016

    Vaikuttaa kivalta juhannukselta! Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Postitatko milloin sen arvonnan voiton? :)

    Kuulostaa, että teillä ollut kiva Juhannus :) Itse en ole alkoholia käyttänyt muutamaan vuoteen, niin voisin kyllä tutustua alkoholittomiin versioihin :)

    VastaaPoista
  3. Moikka Susanna!

    Bio-Oil -kampanjan palkinnon postituksen hoitaa Indiedays & Blogirinki Media. Laitan heille viestiä, että sinulle ei ole vielä tullut postipakettia.

    Oli kyllä huippujuhannus, toivottavasti sinullakin! Ja suosittelen ehdottomasti erityisesti Happy Joen alkoholitonta omenasiideriä, se maistuu ihan "aidolle" siiderille :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig