19/02/2017

A WEEK WITH ME


Kulunut viikko on ollut varsin mukava ja tapahtumarikas, joten päätin toteuttaa ensimmäistä kertaa tämäntyyppisen vähän pidemmän viikko kanssani -koosteen. Toivottavasti tykkäätte ideasta! Toki tämä on vain pintaraapaisu viikkooni, johon kuuluu pienen pojanpalleron äitinä todella paljon muutakin, mutta on kiva nostaa näin kuvien muodossa esille muutamia kuluneiden päivien kohokohtia.

Maanantaina kävimme ystäväni kanssa Stockan Hanko Sushissa lounaalla ja sieltä piipahdimme vielä Aleksin Zaraan. Mukaan tarttui muutama alelöytö ja samalla noudin nuo Metin blogista bongaamani kauniit kukkakorkokengät. Kengät poikkeavat sekä väriltään että kuvionniltaan yleensä suosimistani malleista, mutta jotain vastustamatonta niissä on!


Tiistaina juhlittiin ystävänpäivää ja mieheni yllätti minut suloisella tavalla - kahvi ja karkki toimii aina! Tuo Bugaboon juomatelineeseen sopiva termosmuki on ollut siitä lähtien kovassa käytössä ja tuli ehdottomasti tarpeeseen. Illalla herkuttelimme vielä ihanilla, sydämenmuotoisilla macaronseilla ♥ Tänä vuonna ystävänpäivää oli kiva viettää ihan vain perheen kesken kotona rentoutuen.


Keskiviikkona tein pitkän vaunulenkin ja noudin samalla postista odotetun H&M:n paketin. Tuo Baby Exclusive -malliston untuvatakki on superlämmin ja juuri sopiva maalis-huhtikuun keleille. Myös tilaamani muutamat vähän siistimmät ulkoiluhousut ja harmaa puuvillaneule voidaan ottaa pian käyttöön poikamme kasvaessa hurjaa vauhtia. Itselleni tilasin tuon Instassakin vilahtaneen raikkaan röyhelöisen puseron, johon on kiva yhdistää nahkahame tai rikotut farkut kontrastia tuomaan.


Torstaina pääsimme pikkumiehen ja isomman miehen kanssa seuraamaan kummityttöni odotettuja Wanhojen tansseja. Vitsit kuinka upeita neitokaisia ja komeita miehiä! Tänä vuonna wanhojen puvuissa näkyi paljon kevään ehdotonta trendiväriä pinkkiä. Kummityttöni oli säteilevän kaunis upeassa, hennon vaaleanpunaisessa puvussaan ja kyllä sai kummitäti seurata ylpeänä, kuinka hienosti he parinsa kanssa tanssivat kaikki kappaleet. Erityisen upea oli nuorten ideoima, viimeisenä esitetty oma tanssi-potpuri, jossa kuultiin tuttuja biisejä Justin Timberlaken SexyBackista aina 50 Centin Candy Shopiin - huippua!

Torstaina illalla ehdin myös selailemaan Maryam Razavin sekä visuaalisesti että sisällöllisesti hienosti toteutettua EXCLSV-kirjaa. Kirjassa 39 suomalaista tunnettua muotivaikuttajaa kertoo omasta tyylistään ja siihen vaikuttaneista asioista. Haastateltavina ovat muun muassa Sofia Ruutu, Suvi Tiilikainen ja Vilma Bergenheim, joiden tyyliä olen ihastellut aina. Aivan upea teos, lämmin suositus! 


Perjantaina siivosin kodin perusteellisesti, pyykkäsin ja hain viikonlopun kunniaksi tuoreita tulppaaneja. Ai vitsi, miten paljon leikkokukat piristävätkään ja tuovat kevään kotiin. Aamupalaksi nautin tällä kertaa smoothiebowlin, johon tuli pakastevadelmia, banaania, kookoshiutaleita sekä hapankirsikoita - nam! Muistin taas, kuinka ihanalta vadelmat smoothien seassa maistuvatkaan - niitä kun tuli välteltyä pitkään raskaana ollessani mahdollisen listeriariskin vuoksi.


Lauantaina heräsimme pikkumiehen ja isomman miehen kanssa varhain ja valmistin meille herkkuaamiaisen. Viikonloppuisin on kyllä ihana panostaa vähän enemmän kiireettömiin aamiaishetkiin! Ja koska keli oli aurinkoinen, suuntasimme päivällä pitkälle vaunulenkille. Vähän viileää menoa oli kyllä merituulen puhaltaessa armottomasti niskaamme Cafe Pirittaa kohti kävellessämme. Harmiksemme siellä sattui olemaan yksityistilaisuus, joten kahvittelu vaihtui tällä kertaa pizzalla herkutteluun. Kana-barbeque-ananas-makuyhdistelmä ei kyllä petä koskaan!


Sunnuntaina siivosin, editoin muutamia kuvia ensi viikkoa varten ja suuntasin pitkästä aikaa kunnon hikilenkille. Harmaa keli ei menoa haitannut ja teki niin hyvää päästä juoksemaan jo pitkälti sulille kaduille. Eilisen herkuttelen vastapainoksi tänään olen syönyt koko päivän varsin terveellisesti ja innostuin kokeilemaan puhdistavaa vihersmoothieta ex tempore kehittelemälläni reseptillä. Toimi kyllä erittäin hyvin ja resepti on tulossa myöhemmin blogiin. Nyt ihanaa sunnuntain jatkoa teille!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tulipa ihanan keväinen fiilis näitä kuvia katellessa :) Tekisi itsekin niiiin kovasti mieli tilailla jo vauvalle ties mitä vaatetta, mutta ootellaan vielä pari viikkoa niin saadaan Tyyppi tälle puolelle masua ensin ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos Cami! Ja niin ihanaa kyllä, kun saatte kevätvauvan <3 Mäkin odotan jo kovasti, että meidän pikkumies pääsee pukeutumaan kaikkiin niihin suloisiin kevätvaatteisiin, joita olen ehtinyt hamstraamaan valmiiksi :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig