26/10/2017

OUTFIT - YLIPOLVENSAAPPAAT JA SYKSYN LEMPPARIMEKKO


Tämä viikko on alkanut kivoissa merkeissä! Kävimme maanantaina Camillan ja Eveliinan kanssa noutamassa molemmille uudet SodaStream-laitteet ja samalla nappasimme asukuvat, jotka ovat tulossa tänne pian julkaisuun! Eilen oli aika treffata uudelleen, sillä suunnistimme yhdessä pressipäiville muutamalle tutulle showroomille. Oli taas ihana kurkistaa kevään ja kesän trendeihin, jotka miellyttävät minua kovasti. Viime kauden trendiväreistä pinkki pitää edelleen pintansa ja metallinhohtoa tullaan kenkien ja laukkujen ohella näkemään myös muun muassa aurinkolaseissa. Marimekon uusi printtimallisto näytti herkullisen hyvältä ja ihastuin ikihyviksi kotiinviemisiksi saamiini Crocsin tohveleihin, jotka lämmittävät ihanasti jalkoja!  Kaiken kaikkiaan todella mukava päivä siis ja aikaa jäi myös näiden asukuvien ottamiseen, jotka halusin tänne näkyville heti. Eilen päivänvaloa riitti sen verran mukavasti, että näitä kuvia ei juuri tarvinnut editoida - kiitos vielä hurjan hyvälle kuvaajalle Camille!


Tässä asussa ei tullut kylmä, vaikka eilen Helsingissä tuuli niin, että korvissa soi. Zaran ylipolvensaappaat lämmittävät jalkoja todella hyvin ja näissä täydellisen pituinen varsi. Materiaali on sen verran napakkaa, etteivät varret lähde rullautumaan alas käytössä ja korkokin on juuri sopivan maltillinen arkikäyttöön. Nämä ovat ehdottomasti erinomainen syksyn löytö! Päällä minulla oli viikonlopun messukuvissakin vilahtanut pallomekko, joka mielettömän mukava päällä. Rakastan erityisesti mekon röyhelöisiä hihoja ja hieman korkeampaa kaulusta. Mekko tulee varmasti olemaan kovassa käytössä syksyn ja talven juhlissa ja arkimenoissa. Koska asu oli väreiltään tällä kertaa hyvin tumma ja hillitty, halusin tuoda siihen vähän väriä kirkkaanpunaisella laukulla ja ihanalla mattahuulipunalla, joka kuuluu Avonin uusiin nestemäisiin huulipuniin. On kiva, että pienillä jutuilla saa asuun helposti lisätwistiä! Mitä mieltä olette tästä kokonaisuudesta?


over the knee boots / Zara
dress / KappAhl
furry coat / second hand
skipper hat / H&M
bag / Moschino

kuvat Camilla / edited by me


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

4 kommenttia

  1. Anonyymi10/26/2017

    Moi nyt onkin jo turkeille käyttöä hieno on:) t.Jani-75

    VastaaPoista
  2. Tulipa kyllä hyviä kuvia, vaikka ite sanonki ❤️ Tosin kauniista mallista onkin helppo ottaa hyviä kuvia 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuuluu sinulle - ihana, kun ehdittiin nappaamaan nämä asukuvat! <3 Tänään jo vähän lumisempia maisemia ulkosalla.

      Poista

Blogger Template Created by pipdig