24/11/2017

PARHAAT BLACK FRIDAY -TARJOUKSET KAUNEUDENHOIDOSSA JA KOSMETIIKASSA



Upeaa Black Friday -perjantaita! Tänään vietetään yhtä vuoden odotetuimmista shoppailupäivistä ja suurin osa tutuista verkkokaupoista on lähtenyt tapahtumaan mukaan huikeilla alennuksilla. Tänään on hyvä hetki hyödyntää tarjoukset myös joululahjahankintoja silmällä pitäen! Itse ajattelin hamstrata tänään muutamia ihonhoidon ja kauneuden suosikkejani, joihin kuuluu muun muassa puolalainen luonnonkosmetiikkasarja Naturativ, virolainen Nurme, saksalainen Lavera sekä australialainen Zuii. Te blogia pidempään lukeneet tiedätte, että sydämeni sykkii erityisesti puolalaisille tuotteille, sillä meillä on siellä sukua. Rakastan Naturativin tehokkaita Ecoampule-seerumeita, jotka ovat minulla päivittäisessä käytössä! Niiden lisäksi ostoslistallani on Nurmen supertehokas jalkojen kuorintasaippua ja Laveran huikean hyvä irtopuuteri ja meikkivoide, jotka sopivat omalle iholle täydellisesti.

Myös Zuiin monikäyttöinen Lip&Cheek -poski- ja huulipuna, josta itselläni on päivittäin käytössä sävy Helena, on mielettömän hyvin iholle levittyvä ja luonnollisen punan poskille tuova tuote! Näistä ja kaikista muista Biodellyn tuotteista saa nyt tuntuvan -20 %:n alennuksen koodilla biodellyblack. Tarjous on voimassa 24. - 27.11 eli vielä viikonloppunakin ehtii ostoksille! Biodellyn valikoimaan pääset tästä.

Jolie.fi -verkkokauppa tarjoaa Black Friday -perjantaina - 20 %:n alennuksen muun muassa luonnonkosmetiikkamerkki Alima Puren ja Couleur Caramelin tuotteista. Itse ihastuin amerikkalaisen Alima Puren tuotteisiin päästyäni testaamaan niitä I love me -messujen puitteissa ja merkin mineraaliaurinkopuuteri sävyssä Maracaibo on vaalealle iholleni täydellinen - ei liian keltainen eikä liian kimalteleva! Tykkään tosi paljon myös Alima Puren Daisy-sävyisestä huulisävytteestä, joka antaa huulille kevyen värin niitä samalla kosteuttaen ja hoitaen. Itseruskettaviin uusiin suosikkimerkkeihini kuuluva luonnonmukainen Eco by Sonya -sarja on myös -20%:n alessa, samoin ihana Estelle & Thild -sarja. Estelle & Thildin mielettömän hyväntuoksuinen Fresh Water Lily -vartalovoi on koostumukseltaan kermainen ja ihanteellinen kuivan talvi-ihon kosteuttamiseen. Täydellinen hemmottelutuote suihkun jälkeen käytettynä. 

Eco by Sonyan kulttimainetta niittävä asteittain itseruskettava kasvovesi on oma suosikkini, sillä se tekee tehtävänsä yön aikana ja aamulla kasvot näyttävät siltä, että olisi käynyt pikapyrähdyksellä etelän lämmössä. Tykkään tosi paljon myös sarjan itseruskettavasta vaahdosta, joka antaa syvän ruskettuneen värisävyn iholle yhden levityskerran jälkeen. Itse annan tuotteen vaikuttaa iholla yön yli, jotta saan sävystä tummimman mahdollisen. Jolien valiloimaan pääset tästä.





 Natural Goods Company iskee Black Fridayn kunniaksi pöytään huikeita -40 %:n alennuksia valikoiduista suosikkituotteista. Esimerkiksi ruusuvettä sisältävä, itselläni parhaillaan käytössä oleva Mossa Micellar Water-puhdistusvesi sekä Mossa-sarjan tehokosteuttava vitamiinipäivävoide kannattaa nyt hankkia itselle tai lahjaksi pukinkonttiin. Tiesittekö muuten, että Mossa on latvialaisen, laadukkaista luonnonkosmetiikkatuotteistaan tunnetun Mádaran omistama sisaryritys? Mádaran kuivalle ja sekaiholle erinomaisesti sopiva Smart Antioxidant Cream -syväkosteuttava voide on nyt myös saatavissa -40 %:n BF-hinnalla, samoin merkin herkälle iholle soveltuva Nokkonen Daily Defense -voide. Erittäin kosteuttava monitoimivoide sopii äärimmäisiin sääolosuhteisiin eli Suomen talveen täydellisesti! 

Kirsikkafanina iskin silmäni myös Santen ihanaan joulupakkaukseen, joka sisältää limited edition -tuoksuisen Cherry Vanilla -suihkugeelin ja vartalovoiteen. Tämän huolisin mielelläni lahjaksi itselleni ja alle kympin hinta ei todellakaan ole paha. Haluaisin testata myös pitkille, käsitellyille ja vaalennetuille hiuksille sopivaa Santen korjaavaa ja kirkastavaa shampoota, joka lupaa kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Natural Goods Companyn valikoimaan pääset tästä.

Ihanaa viikonloppua ja palataan taas pian! 



* sisältää mainoslinkkejä

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ooh, ihana postaus!! Yllättävän monta samaa lempparia meillä, hihi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana sinä! <3 Huomasin muuten saman, haha :) Luonnonkosmetiikka toimii omalle iholle mielettömän hyvin ja nämä lähes kaikki postauksessa mainitut ovat päivittäisessä käytössä. Ihanaa viikonloppua!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig