18/01/2018

[OUTFIT] TYYLIKÄSTÄ KOTOILUA & 10 ASIAA, JOTA ET VIELÄ TIENNYT MINUSTA


Talvista torstaita! Täällä ruudun toisella puolella on tällä viikolla eletty kiireisiä aikoja ja siksi en ole juuri ehtinyt istua koneen ääressä blogin parissa. Otetaan asiaan nyt kuitenkin korjaus ja ajattelin, että teitä voisi kiinnostaa tällainen vähän erityyppinen, hieman persoonallisempi postaus, jossa kerron itsestäni asioita, joita en ole täällä blogin puolella vielä aiemmin paljastanut.

1. Olen esiintynyt musiikkivideolla
Kyllä, olen tosiaan esiintynyt Lordin Get Heavy -albumilta löytyvän Devil is a loser -kappaleen musiikkivideolla, joka julkaistiin vuonna 2002. Kirjoitin samana vuonna ylioppilaaksi ja opiskelut korkeakoulussa aloitettuani minut bongasi koulumme käytävältä tuotantoyhtiössä työskentelevä opiskelutoveri, joka nappasi minusta koekuvan. Sen jälkeen päästiinkiin sitten bändin ja muun kuvaustiimin kanssa tekemään videota Alkon vanhan tehtaan tiloihin. Kuvaukset purkitettiin kahden päivän aikana ja videon kuvauksissa tutustuin ihaniin tyyppeihin. Ikimuistoinen kokemus, jota muistelen edelleen lämmöllä!

2. Lempivärini on tummansininen
Luottovärini kautta aikain on ollut sininen, mutta erityisen kiintynyt olen tummansiniseen. Tummansininen on asiallisen tyylikäs sävy ja turvaväri, joka toimii aina ja näyttää minusta kauniilta valkoisen, vaaleansinisen, beigen ja harmaan kaverina. En myöskään pelkää yhdistää mustaa ja tummansinistä keskenään, vaikka kaikkien mielestä tuo väriyhdistelmä ei toimikaan. 


3. Salainen paheeni on..
..snäkkäily! En aina malta syödä kunnon aterioita, vaan snäkkäilen mieluummin pitkin päivää smoothieita, hedelmiä, pähkinöitä, karjalanpiirakoita ja kahvia. Minulla on usein laukussa hedelmä tai välipalapatukka, jos en ennätä syödä esimerkiksi kunnon lounasta. Aamupalaan sen sijaan panostan aina ja syön joka aamu tuorepuuron- tai smoothie bowlin munakkaan tai kauraleivän ja kahvin kera.

4. Minulla on tuplatutkinto
Olen suorittanut kaksi kaupallisen alan korkeakoulututkintoa, joista toisen amk:ssa ja toisen yliopistolla. Olen erikoistunut markkinointiin ja viestintään, jotka ovat molemmat olleet minulle aina luontevia ja mielekkäitä valintoja. Taiteellisena ihmisenä visuaalinen viestintä on minulle erittäin tärkeää ja olen aina rakastanut kirjoittamista. Pienenä minulla oli tapana kirjoittaa vihkoihin erilaisia tarinoita ja satuja.


5. Rakastan dekkareita ja rikoskirjoja
Katson kirjastossa tai kirjakaupassa aina ensimmäiseksi bestseller-hyllyn valikoiman, josta bongailen erityisesti dekkareita ja rikoskirjallisuutta. Lempikirjailijoitani ovat Lars Kepler, Camilla Läckberg sekä Jens Lapidus, joiden koko tuotannon olen lukenut läpi. Tykkään myöskin Jo Nesbon, Stig Larsenin sekä David Lagercrantzin kirjoista. Ylipäänsä kaikki pohjoismainen rikoskirjallisuus toimii minulle loistavasti!

6. En kehtaisi tunnustaa...
...että liikutun usein hääelokuvia tai vastaavasti esimerkiksi Titanicia katsoessani. Romanttiset tai todella surulliset kohtalot elokuvissa ja tv-sarjoissa saavat minut helposti tunteelliseksi. Eläydyn myös vahvasti elokuvien/sarjojen päähenkilöihin ja heidän tunteisiinsa.


7. En ole koskaan käynyt Aasiassa
Vielä toistaiseksi Aasia on omalta osaltani kokematta, mutta haluaisin ehdottomasti tulevaisuudessa vierailla siellä. Erityisen paljon minua kiehtoo Japani, sillä rakastan japanilaista keittiötä enkä usko kyllästyväni sushiin koskaan! Japanin historia kiinnostaa minua myös kovasti. 

8. Kolme tärkeintä kosmetiikkatuotettani ovat...
...meikkivoide, ripsiväri ja huulipuna. Jos nämä löytyvät meikkipussista, pötkii jo pitkälle. 5 minuutin pikameikkiin riittää hyvin kosteusvoide, meikkivoide, huulipuna, ripsari, aurinkopuuteri ja poskipuna. Olen todellinen huulipunahamsteri ja erisävyisiä punia löytyy tälläkin hetkellä kylppäristä ja meikkipussistani varmaan 30 erilaista, haha.


9. Olen kahvin suurkuluttaja
Aloitan aamuni aina isolla kupillisella kahvia, johon sekoitan yleensä kaura-, soija tai mantelimaitoa. Nautin kahvia myös pitkin päivää ja useimmiten kahvia meneekin 3 - 4 kupillista päivässä. En ole mikään erityisen kova kahvihifistelijä, vaan nautin ihan perussuodatinkahvista, mutta olen sitäkin tarkempi kahvin paahtoasteesta. Mitä tummempi paahto, sitä parempi!

10. Jos en kirjoittaisi blogia...
...maalaisin tai urheilisin enemmän. Blogi on kuitenkin niin rakas harrastus, että siitä en missään nimessä halua luopua. Olen tutustunut blogin ansiosta mahtaviin tyyppeihin, päässyt mukaan upeisiin tapahtumiin ja solminut hedelmällisiä yhteistyökuvioita. Blogia on tullut pidettyä yllä nyt seitsemän vuoden ajan, mikä tuntuu huikean hienolta! 

Tähän loppuun vielä muutama sananen kuvissa näkyvästä asusta. Sain valita tämän kauniin italialaisen Dehan valikoimasta ja ihastuin siinä erityisesti upeasti leikattuun selkäosaan sekä  himmeästi kimaltavaan, superpehmeään materiaaliin. Deha valmistaa laadukkaita urheiluvaatteita erityisesti tanssijoille ja joogaajille, mutta myös rennon tyylikkäitä vapaa-ajan vaatteita. Tällä hetkellä Dehaa myyvällä Fashionforyou.store -verkkokaupalla on menossa tammikuun huikean hyvä ale, josta löydät nyt Dehan ihania vaatteita jopa -60 %:n hintaan. Kannattaa ehdottomasti kurkata valikoima ja verkkokaupasta löydät myös Cape Hornin ja Jail Jamin ihanat tuotteet. Tummansiniset kotitohvelit ovat Crocsin.


SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi1/22/2018

    Kauniita kuvia ja oli kiva lukea tälläista henkilökohtaisempaa postausta

    VastaaPoista
  2. Tuhannet kiitokset kommentistasi! <3 Tällaisia henkilökohtaisempia, vähän erilaisia postauksia on kiva tehdä aina välillä!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig