25/02/2018

KURKISTUS KEVÄÄN MUOTIIN - OMAT SUOSIKIT JA INHOKIT


Leppoisaa sunnuntaita! Vaikka täällä kotimaassa eletään vielä lumen ja paukkupakkasten keskellä, on hyvä pikkuhiljaa suunnata katse tulevaan kevääseen ja SS-18 -kauden kuumimpiin trendeihin. Kevään ja kesän muoti näyttää tänä vuonna hyvin runsaalta ja pitää sisällään mielenkiintoisia tekstuureja, pastellivärejä, kirkasta keltaista, lilaa ja värikkäitä kuoseja. Pilkku- ja kukkakuosit ovat  erityisen suosittuja ja myös syksyllä kovasti hypetetty ruutukuosi pitää pintansa kevään ja kesän asuissa. Kokosin tähän alle omat suosikkini ja inhokkini tulevan kauden tarjonnasta:

SUOSIKIT


Vyölaukut
80-luvulta tutut vyölaukut tekevät tänä keväänä vahvan paluun! Nyt ei kuitenkaan sonnustauduta mauttomiin turistirysävyökkäreihin, vaan laadukkaasta nahasta metallisin yksityskohdin koristeltuihin vyölaukkuihin. Givenchyn Mini Belt Bag tulee keikkumaan takuulla tänä keväänä trenditietoisten vyötäröllä, samoin Guccin ultratyylikäs Marmont Belt Bag. Tyylikkäitä budjettiversioita vyölaukuista löytyy esimerkiksi Zalandolta ja Booztilta.


Laventelin sävy
Yksi kevään trendikkäimpiä värisävyjä on hempeä laventelinlila. Tätä väriä tullaan näkemään neuleissa, mekoissa, housupuvuissa ja kesällä uuden nousun tekevissä minishortseissa runsaasti. Tykkään henkilökohtaisesti tästä värisävystä paljon ja hehkutin sitä täällä jo pari vuotta sitten. Laventelin sävyä näkyi muotiviikoilla mm. The Rown, Victoria Beckhamin ja Michael Korsin näytöksissä.


Hapsut ja höyhenet
Mielenkiintoiset höyhen- ja hapsuyksityiskohdat näkyvät SS-18-kaudella vahvasti vaatteissa ja asusteissa. Höyheniä ja hapsutettuja hameenhelmoja vilahteli muotiviikoilla muun muassa Anna Suin, Adam Selmanin ja Alberta Ferrettin näytöksissä. Myös hääpukumuodissa näkyy tänä kesänä runsaasti höyheniä. Tämä trendi iskee ja kovaa! 

INHOKIT


Pyöräilyshortsit
90-luvulta pyöräilyshortsit tekevät tänä vuonna paluun ja nämä sporttiset pöksyt on bongattu Kim Kardashianin päältä viime aikoina useaan otteeseen. Itse en innostu tästä trendistä ollenkaan, eikä pyöräilyshortseja tulla näkemään jalassani! 90-luvullakin käytin pyöräilyshortseja lähinnä lyhyiden mekkojen ja hameiden alla, en koskaan sellaisenaan.



Epämääräiset pastellivärit
Pastellivärit eivät ole suosikkejani - ehkä niissä on liiallinen 80-lukufiilis omaan makuuni. Lämpenen jonkin verran hempeille pinkin ja kylmille sinisen pastellisävyille, mutta esimerkiksi epämääräiset ja pliisut keltaisen ja oranssin sävyt ovat minulle ehdoton no-no.


kuvat: all over press
SHARE:

4 kommenttia

  1. Laventeli on myös mun mielestä ihana väri<3 Mä kyllä myös tykkään kaikista pastelliväreistä, vaikka eniten käytänkin tosiaan vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Pyöräilyshortseista oon samaa mieltä, enkä aio sellaisia pukea itsekään :D

    www.ellileppiniemi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Elli! Laventeli on kyllä kaunis väri ja sitä tulee varmasti hankittua jossain muodossa vaatekaappiin kevään aikana <3 Pyöräilyshortsit taas ovat sellainen trendi, joka ei sytytä yhtään!

      Poista
  2. Siis miten sä voit innostua vyölaukuista, apua :'D Tosin jos joku ne saa toimimaan niin sinä! Noita pyöräilyshortseja mä en vaan tajuu!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en tiedä mikä siinä on, mutta just nyt vyölaukut jotenkin vaan iskevät ja kovaa! :D Mallailen jo mielessäni muutamaa sopivaa asukokonaisuutta :) Pyöräilyshortseja en tajua minäkään!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig