19/04/2018

KEVÄÄN JÄÄTELÖ- JA GRILLIKAUSI KORKATTU KÄYNTIIN



Viime viikko oli täynnä hulinaa erilaisten tapahtumien ja viikonloppuna vietetyn Inspiration Weekendin myötä! Samalla tuli polkaistua kesän jäätelö- ja grillikausi käyntiin, sillä osallistuin keskiviikkona HK:n ravintola Töölönrannassa pidettyyn tapahtumaan, jossa maisteltiin kesän tuoteuutuuksia, perehdyttiin lihankäsittelyn saloihin ja päästiin testaamaan myös herkullista pekonisuklaata! Torstaina vierailin Alpron Southpark-ravintolassa järjestetyssä bloggaajatilaisuudessa, jossa saimme koota aamun jätskibrunssiannokset uusista kookosmaito- ja kookoskermapohjaisista, täysin vegaanisista ja gluteenittomista jäätelöistä.  


Alpro lanseerasi juuri sopivasti ennen kesää, joka on jäätelönkulutuksen huippukausi, kolme täysin vegaanista jätskiuutuutta, jotka ovat täyteläisen vaniljainen Vanilla, suussa sulava Hazelnut Chocolate sekä raikas Coconut. Kookosfanina miellyin eniten kookoksenmakuiseen herkkuun, mutta nämä ovat kaikki todella hyviä! Olen jo pidempään nauttinut kasvimaitopohjaisia jäätelöitä, kuten Kolmen Kaverin kookoskermapohjaista Piparminttu-suklaata, joten on todella kiva juttu, että markkinoille saadaan lisää näitä täysin maidottomia vaihtoehtoja!

Southpark tilana toimi muuten upeasti täydellisen valoisana paikkana jätskiherkkujen kuvaamiseen ja sinne pitää ehdottomasti mennä myös brunssille, jota moni tilaisuudessa ollut bloggaajakollega kovasti hehkutti!


HK:n kesäkauden juuri sopivasti ennen vappua avanneessa grillausaamussa maisteluun pääsivät muun muassa HK Maakarit -sarjan uudet raakamakkarat, joista Livornon Luigi -nimeä totteleva raakamakkarauutuus saa makunsa välimerellisistä yrteistä, kuten rosmariinista ja timjamista. Toinen uutuus suosittuun Maakarit-sarjaan on Preussin Peter -niminen raakamakkara, joka saa potkua chilistä, korianterista, inkivääristä ja paprikasta. Pääsimme tilaisuudessa maistelemaan myös ilman antibiootteja kasvatettua kotimaista Rypsiporsasta, joka paahtuu grillissä ihanan mureaksi. Tiesittekö muuten, että yli 70 % koko vuoden aikana myytävistä porsaan pihveistä ja leikkeistä myydään nimenomaan grillisesongin aikana? Nyt on siis hyvä aika korkata perinteisesti huhtikuun lopulla käynnistyvä grillikausi käyntiin!


Hk:n tilasuudessa pääsimme maistamaan myös vähän eksoottisempaa herkkua - pekonisuklaata. Kyllä, luitte ihan oikein, pekonisuklaata! Herkulliset konvehdit juhlistavat tänä vuonna 40 vuotta täyttävää Amerikan Pekonia ja nyt tuli hyvin todistettua, että pekoni taipuu todella moneen - myös suklaan kaveriksi!

Tänään jatketaan muuten grillausmeiningeissä, sillä suuntaan illalla toisiin kesänajavaissessioihin, joista tulossa IBA 2018 -gaalan ja Inspiration Weekendin ohella pian lisää juttua tänne. Nyt toivottelen teille mitä parhainta torstain jatkoa - palataan!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Nuo Alpron jätskit houkuttelee, pakko kyllä heti tilaisuuden tullen testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä superherkullisia, suosittelen ehdottomasti testaamaan! <3

      Poista

Blogger Template Created by pipdig