30/06/2018

[OUTFIT] MIDSUMMER FLOWER POWER


Leppoisaa lauantaita! Kuten kirjoittelinkin täällä jo aiemmin tällä viikolla, vietimme tänä vuonna juhannusta laivalla Helsigistä Tukholmaan ja takaisin risteillen. Laivamme oli Silja Serenade ja siellä kaikki sujui tuttuun tapaan erinomaisen hyvin. Löysin laivan tax-freesta ihania kosmetiikkahankintoja sekä nämä kuvissa jaloissani näkyvät Butterlytwists-ballerinat. Ne ovat heittämällä mukavimmat jalkineet, jotka olen koskaan omistanut! Näissä kengissä jujuna on se, että ballerinat taittuvat kasaan eli ne on helppo pakata mukaan käsilaukkuun, jos tiedossa on pitkä ilta ja korkokengät alkavat ikävästi poltella tai hiertää jalkoja. Butterlytwistsin jalkineissa on hengittävä pohja, joka pitää jalat raikkaina ja miellyttävä, tyynymäisen tuntuinen sisäosa, joka muotoutuu käyttäjänsä jalan muotoon täydellisesti. Sen lisäksi nämä ovat niin kevyet, että tuntuu kuin kävelisi ilman kenkiä! En ollut aiemmin kuullut tästä valmistajasta, mutta nämä baltsut aion ehdottomasti hankkia jatkossakin myös klassisen mustina.

Millaista oli sitten itse matkakohteessa eli Tukholmassa? Jalkauduimme sinne lauantaiaamuna ja kaupunki oli ennätyksellinen hiljainen - vain muutamat myymälät, lähinnä ruokakaupat, ja terassit, ravintolat ja kahvilat olivat auki. Suuntasimme viime kertaisen Tukholman reissumme tapaan kulkumme ensin Karlaplanille, jonka Fältöversten -ostoskeskuksessa sijaitsevasta ihanasta Sabis-delikaupasta kävimme nappaamassa mukaan vastapaistettuja sämpylöitä, juustoa, leikkeleitä, marjoja, smoothiet ja salaatit. Vietimme herkkujen parissa kivan piknikhetken Karlaplanin kauniissa puistossa ja sen jälkeen kiertelimme vähän kaupungilla. Koska lauantaille sattui melko kylmä ja tuulinen keli, päätimme pitää visiitin melko lyhyenä. Ennen laivaan siirtymistä piipahdimme vielä vakkaripaikassamme eli Gärdetin Phil's Burgerin terassilla fiilistelemässä keskikesää ja maistelemassa jääkylmää róseeta. Kaikenkaikkiaan Tukholma jäi tällä kertaa melko pikaisesti koetuksi, mutta siitä jäi meille rento ja hyvä muisto. Olenkin miehen kanssa jutellut, että ei ole lainkaan hullumpaa viettää juhannusta laivalla perheen kera, kun kaikki on siellä kätevästi saman katon alla ja lapsille löytyy kivoja aktiviteetteja ja lasten oma ikisuosikki eli pallomeri. Säästäkään ei tarvitse stressata, joten mielelläni näkisin meidät myös ensi vuonna vastaanlaisessa reissulla.


Kuten todettua, sää oli Tukholmassa melko viileä ja päätin siksi jättää mekon suosiolla matkalaukkuun. Halusin kuitenkin tunnelmoida juhannusta ja otin mukaan maihin farkkujen ja hempeän pinkin bodyn väreihin sopivan kukkaseppeleen. Aidoista kukista tehty seppele on tietysti se kaunein, mutta tämänkin kestokukkaversio toimi minusta aika kivasti ja pääsee jatkokäyttöön kesän aikana varmasti useampaankin otteeseen. Pyöret aurinkolasit sointuvat hipahtavaan flower power - henkeen mielestäni myös kivasti. Mitäs tykkäätte asusta?


jeans / Zara
body & sunnies / Gina Tricot
  belt / Gucci
  ballerines / Butterflytwists 
bag / Furla


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa
SHARE:

4 kommenttia

Blogger Template Created by pipdig