22/06/2018

[OUTFIT] SUMMER SPORTY

 
Upeaa juhannusaattoa! Vaikka tänään taitaakin ripotella sadetta ympäri Suomea, on keli ulkona aina paikoitellen mukavan kesäinen ja lämmin. Toivotaan siis, että aurinko ilahduttaisi kaikkia mökille, festareille ja muihin juhannuksen viettopaikkoihin suuntaavia! 

Tänään virittäydyin itse sporttifiiliksiin heti aamusta aikaiselle juoksulenkille suunnatessani. Olen päättänyt, että tänä kesänä otan aurinkoisista aamuista kaiken irti ja laitan kellon soimaan puoli tuntia normaalia aiemmin. Näin olen kesäkuun aikana useamman kerran tehnytkin ja tavoitteena olisi juosta vähintään kolmena aamuna viikossa. Yleensä juoksen noin neljän kilometrin pituisen lenkin, joka on ennen aamupalaa tyhjällä vatsalla vedettynä mielestäni juuri sopivan pituinen. Olen huomannut, että nälkä kasvaa juoksuharrastuksen kohdallakin syödessä ja intoilen jo vähän pidemmistä lenkeistä! Se fiilis, kun laitat juoksutrikoot ja mukavan topin päälle, lenkkarit jalkaan ja musat korville, on vain niin parasta!

Kesä on mielestäni muutenkin loistavaa aikaa urheilla ulkosalla. Talvisin ja syksyisin treenaan salilla vaihtelevasti, mutta Suomen kesä kannattaa hyödyntää ulkona treenailuun aina, kun kelit sallivat. Itse harrastan juoksua ja teen jokaisen lenkin päätteeksi aina palauttavat venyttelyt. Jos lähistöltä löytyy esimerkiksi leuanvetoteline, saatan pysähtyä hetkeksi vetämään pari leukaakin. Ja vinkkinä muuten, että muutamat lankutukset ja vuorikiipeilijäliikeet juoksulenkin jälkeen tekevät syvistä vatsalihaksista rautaa!

 
 Hyvän kelin ja motivaation ohella treenin onnistumisen kannalta tärkeää roolia näyttelevät mielestäni oikeanlaiset varusteet. Olin todella innoissani, kun sain mahdollisuuden testata italialaisen urheilu-, jooga- ja vapaa-ajan vaatteisiin keskittyneen Dehan SS-18 -malliston uusia treenivaatteita. Valitsin testiin kaksi erilaista settiä, joista toisen näette näissä kuvissa. Rakastan tuota treenitopin ja siihen sopivien treenihousujen raikasta sini-vihreä-pinkkiä viidakkokuosia! Asetan treenivaatteille muutenkin kovat kriteerit, joista materiaalin hengittävyys ja kestävyys ovat mielestäni tärkeimpiä ominaisuuksia. Dehan vaatteissa minusta parasta on upea muotoilu - vaatteiden leikkaukset ovat täydellisiä, naisellisia ja vartaloa imartelevia. Pidän myös siitä, että treenihousujen vyörärölinja on korkea ja tukevalla kuminauharesorilla varustettu. Sen ansiosta housut pysyvät hyvin paikoillaan kovankin treenin aikana ja slimmaavat ja tukevat vatsaa ja keskivartaloa. En pistä pahitteeksi myöskään merkin kausittain vaihtuvia supertyylikkäitä kuoseja, joita on helppo yhdistellä keskenään. 

Nyt Dehalla on parhaillaan käynnissä mahtavat juhannusalet, joten suosittelen klikkaamaan merkkiä myyvän nettikaupan sivuille täältä. Ihanaa ja sporttista juhannusta teille!

 
top / Deha*
  training trousers / Deha*
training bra / Gina Tricot
shoes / Nike
cap / Chérvo*


* saatu blogin kautta, sisältää mainoslinkkejä

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tuollaisella kuosilla varustetut legginsit kelpaisivat kyllä joogatuntien piristykseksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo treenileggarit on mustakin superihanat! <3 Niin ihanaa kangasta ja tosi hyvät päällä :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig