03/03/2019

TESTISSÄ YUMI LASHES -RIPSIEN KESTOTAIVUTUS


Mahtavaa laskiaissunnuntaita! Onpa tämä viikonloppu ollut hauska ja samaan aikaan äärimmäisen tehokas, toivottavasti teilläkin. Eilen saimme nauttia ihanista vieraista koko lauantain, sillä päivällä meillä piipahti kylässä Jonatanin pappa ja illemmalla saatiin kylään Cami perheineen. Oli kyllä niin huippuilta ja lapsetkin viihtyivät mainiosti yhdessä leikkien. Aloimme jo suunnittelemaan seuraavia illanistujaisia keväälle ja samalla päästäisiin ehkä starttaamaan grillauskausikin. Ihania hetkiä siis tulossa pian uudelleen

Tämänpäiväisen postauksen aiheena ovat ripset ja niiden kestotaivutus eli Yumi lashes -menetelmä. Kuulin ensimmäisen kerran Yumi lashesista muutama vuosi takaperin ja siitä asti olen halunnut sitä omiin ripsiini kokeilla. Luovuin ripsienpidennyksistä kokonaan jo ajan sitten (täältä voit lukea tarkemmin asiasta) ja olen sen jälkeen halunnut keskitttyä vahvistamaan omia ripsiäni. Välillä iskee kuitenkin houkutus ja kaipuu ripsienpidennyksiin ja siksipä halusinkin lähteä kokeilemaan Yumi lashes -ripsien kestotaivutusta. Ideana Yumi lashes -menetelmässä on, että omat ripset taivutetaan muottien avulla kaarelle, joka avaa katsetta ja saa omat ripset näyttämään pidemmiltä - luonnollisesti. Kestotaivutus kestää ripsissä noin 8 - 10 viikkoa ja menetelmä ei vahingoita ripsiä. Ripset kasvavat normaalia kasvuvauhtiaan "ulos" taivutuksesta, jonka jälkeen ne voit käydä kestotaivuttamassa uudelleen.

Ensimmäisen kerran uskaltauduin testaamaan ripsien kestotaivutusta joulun alla Tallinnan Sinine salongissa ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Ainoa miinus oli se, että taivutuksessa käytetty vaikuttava aine kirveli aika ikävästi toisessa silmässäni, mutta ei onneksi aiheuttunut mitään pysyvämpää vahinkoa. Ripset pysyivät näyttävinä noin kuuden viikon ajan ja käytin niissä päivittäin ripsiprimeria ja mascaraa normaaliin tapaan. Nyt helmikuun puolella uskaltauduin Yumi lashes -käsittelyyn toistamiseen Kampin Blue Lagoon Beauty -kauneushoitolaan. Palvelu oli koko käsittelyn ajan oikein miellyttävää ja tällä kertaa toivoin hieman aiempaa näyttävämpää lopputulosta. Siksi ripseni päädyttiin taivuttamaan S-koon muotilla (edellisen kerran Sinine Salongissa ripset taivutettiin M-koon muotilla). Homma eteni niin, että ensin hoitaja levitti ripsiin niiden rakennetta hajottavaa ja taivutukseen valmistelevaa ainetta, jonka annettiin vaikuttaa ripsissä jonkin aikaa ja sen jälkeen ripset taivutettiin muotteja apuna käyttäen. Lopuksi ripsiin levitettiin vielä musta kestoväri ja sen jälkeen hoitava öljy, joka sai jäädä vaikuttamaan ripsiin. Yumi lashes -käsittelyn jälkeen ripsiä ei saisi kastella 24 tuntiin ja ripsien koskettelua tulisi muutenkin välttää. Suihkussa pystyy käymään normaalisti heti, kunhan välttää ripsien kastumista, mutta saunomista kannattaa vältellä ainakin tuon täyden vuorokauden ajan. Hoitaja totesi, että parhaalta lopputulos näyttää parin vuorokauden jälkeen käsittelystä, kun ripset ovat asettuneet ja niihin sivellyn hoitavan öljyn voi pestä pois.

Teitä varmasti kiinnostaa tietää, miltä lopputulos näytti käsittelyn jälkeen. Tässä alla näkyvässä kuvassa ripseni ovat normaalitilassa ennen käsittelyä eli niissä on vain normaalisti mascaraa sekä ripsentaivuttimilla aamulla tehty taivutus.


Ja tässä alemmassa kuvassa lopputulos kaksi päivää taivutuksen tekemisen jälkeen: ripset ovat selvästi kaarevammat ja katse avautuu paremmin. Ripsiin on levitetty normaaliin tapaan mascaraa. Ripsiin Yumi lashes -taivutuksen yhteydessä tehty kestovärjäys syventää myös kivasti katsetta. Pidin näiden ennen - ja jälkeen -kuvien kohdalla kuvausolosuhteet samoina ja muun meikin hyvin vastaavanlaisena molemmissa kuvissa, jotta ero ripsissä tulisi mahdollisimman hyvin esille.


Millaiset fiilikset näistä kahdesta käsittelystä sitten jäi kokonaisuutena? Sanoisin, että ihan hyvät kokemukset kaikenkaikkiaan, mutta olisin molemmilla kerroilla toivonut lopputuloksen olevan vielä aavistuksen verran kaarevampi ja siten näyttävämpi. Koska Yumi lashes -käsittely kustansi Blue Lagoonissa 80 euroa ja tehtiin kaikista pienimmällä muotilla, olisin toivonut lopputuloksen olevan vielä selkeämpi ripsieni normaalitilaan verrattuna, vaikka luonnollisen näyttävästä lookista tykkäänkin. Voi tietysti olla, että minulla on niin piikkisuora oma ripsien laatu, että niihin ei mikään taivutus kunnolla tehoa. Kestotaivutus itsessään ei sattunut lainkaan ja ainoa miinus oli tosiaan kirvely, jota toisessa silmässäni ilmeni ensimmäisellä kerralla kestotaivutuskäsittelyssä ollessani.

Kevään lähestyessä kovaa vauhtia jään pohtimaan, tulenko uusimaan kestotaivutuskäsittelyn vai otanko seuraavaksi ripsiin volyymipidennykset. Suurin kimmoke molempiin on ajansäästö ja helppous aamukiireen keskellä, johon haen apuja. Onko teillä kokemuksia Yumi lashes -ripsien kestotaivutuksesta?



SHARE:

1 kommentti

  1. En olekaan kuullut aiemmin tuollaisesta ripsien kestotaivutuksessa. Olen kyllä silloin tällöin harkinnut ripsienpidennystä täällä Helsingissä. Omat ripseni ovat todella lyhyet ja vaaleat ja ilman käsittelyä ne eivät näytä ihmeellisiltä. Kiva lopputulos!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig