08/09/2019

GLOBE HOPEN VEGEBRUNSSILLA


Tämän viikon yksi ehdottomista kohokohdista oli Globe Hopen vegebrunssi Vallilassa sijaitsevassa, joogastudiona ja vegaanisena kahvilana toimivassa Roots Helsingissä. Paikka sopi tähän Globe Hopen PR-tilaisuuteen enenmmän kuin täydellisesti, sillä ekologisesta designistaan ja kierrätysmateriaalien nerokkaasta hyödyntämisestä tunnettu Globe Hope esitteli tilaisuudessa Hanki-vegepipojen uudistuneen väriskaalan. Hanki-pipot lanseerattiin vuonna 2018 ja niistä tuli Globe Hopen kauden suosituin yksittäinen tuote. Pipot on valmistettu suomalaisesta ylijäämäturvevillasta ja niiden materiaali on todella lämmin ja pehmeä. Uudistettu pipojen väriskaala on myös entistä kattavampi ja mallistosta löytyy puuterisen neutraaleja sävyjä vaaleanpunaisesta harmaaseen ja räväkämpiä sävyjä aniliininpinkistä vihreään ja klassiseen musta-beigemeleerattuun.

Hanki-pipot saapuivat osana Globe Hopen AW19 -mallistoa kauppoihin elokuussa ja niitä myy muun muassa Stockmann. Merkin filosofian mukaisesti kierrätetyt materiaalit, kuten armeijatekstiilit, ylijäämänahka, tekoturkis, turvevilla ja messumatto saavat Globe Hopen tuotteissa uuden elämän. AW19 -mallistossa nähdään myös yhä vahvemmin Globe Hopen uudistuneessa logossa näkyvä terra-symboli, joka muistuttaa siitä, että meillä on vain yksi maapallo. Terra taipuu niin laukku- kuin korvakoruksi.  


Oma valintani oli tämä kaunis harmaameleerattu Hanki-pipo, jossa on mukana myös aavistus sinisen sävyjä. Menee täydellisesti mustan talvitakin ja tummansinisen villakangastakkini kanssa ja sointuu tosi nätisti myös tähän viime vuonna itselleni joululahjaksi hankkimaani villahuiviin.


Roots Helsingissä pääsimme maistelemaan upeaa villiruokamenua, jossa näkyi vahvasti syksy ja kotimaiset metsäiset maut. Brunssin yllättäjiä olivat muun muassa vegaaninen sienimajoneesi ja katajaa ja suklaata sisältänyt herkullinen vanukas, nam ♡


Itselleni yksi tilaisuuden kiinnostavimpia tuoteuutuuksia olivat ylelliset Globe Hope Organic Beauty -ihonhoitotuotteet, jotka on valmistettu laadukkaista, luonnonmukaisista raaka-aineista ja pakattu tyylikkäisiin musta-valko-kultaisiin pakkauksiin. Kylppäriminimalisti täällä tykkää ja paljon! Nämä tuotteet saattavat olla teistä monelle entuudestaan tuttuja, sillä ne ovat Mia Höydön suunnittelemia ja sarjan hauskasti nimetyt, muun muassa Kaunis-, Unelma- ja Ihana -nimiset tuotteet kulkivat aluksi Mian oman brändin alla. Globe Hopen kokonaisvaltaisen uudistumisen myötä Mia Höytö Cosmetics liittyy osaksi Globe Hopea, ja jatkossa kaikki Mia Höydön kosmetiikkatuotteet löytyvät Globe Hope Cosmetics -nimen alta. 

 
Globe Hope Cosmetics -sarjan keskiössä ovat hoitavat, tuloksia tuovat ihonhoitotuotteet, joiden raaka-aineet on tarkoin valittu pohjoisen luonnosta. Puhdas ja laadukas ihonhoitosarja on Ecocert-sertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille. Saimme PR-tapahtumassa kotiin testattavaksi sarjan Säihke -kasvoveden, joka on ihoa harmonisoiva, koivunmahlaa, kasviuutteita ja kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävä hoitovesi kasvoille. Kasvovedessä on ihana vaahtomainen koostumus, joka syntyy kun sitä lämmitetään ja hierotaan kevyesti kämmenellä, jonka jälkeen kasvovesi taputellaan kasvoille. Siis ihan mielettömän ihana tuote, jonka omat kasvot suorastaan imaisivat heti ensimmäisen käyttökerran yhteydessä! Ihoni, joka on herkkä reagoimaan sisä- ja ulkolämpötilan sekä ruokavalion muutoksiin stressin ohella, tuntui heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen pehmeämmältä ja silmin nähden kuulaammalta. Säihkeestä tulikin kertaheitolla uusi ihonhoitosuosikkini ja haluan ehdottomasti testata sarjan muitakin ihonhoitotuotteita, muun muassa antioksidanttipitoisia seerumeita ja puhdistusaineita. Lisätietoa Globe Hope Cosmetics -sarjan tuotteista löytyy täältä.

Ihanaa sunnuntain jatkoa!  

SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi9/10/2019

    Ihanan kuuloinen tilaisuus & kauniita kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Oli kyllä todella kiva tilaisuus ja tuo Hanki-pipo on superihana!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig