13/10/2019

SYKSYISIÄ HANKINTOJA FEMME LUXELTA

*yhteistyössä Femme Luxen kanssa
https://femmeluxefinery.co.uk/

Pirteää sunnuntaiaamua! Asupostauksia ei ole täällä näkynyt hetkeen, joten ajattelin, että nyt on korkea aika laittaa kuvia kehiin muutamista viime aikaisista vaatehankinnoista. Pääsin ilokseni tekemään hiljattain yhteistyötä brittiläisen verkkokaupan Femme Luxen kanssa. Femme Luxe on erikoistunut naisten muotiin ja heidän valikoimastaan löytyy erilaisia loungewear-settejä, mekkoja, toppeja, hameita ja asusteita.

Käytän töissä päivittäin klassisia toimistovaatteita ja aina kotiin tullessani vaihdan yleensä mukavammat kotivaatteet päälle, joissa voi sitten rennosti hyggeillä. Femme Luxen valikoimasta löytyvä loungewear -setti on osoittautunut parin viikon käytössä mielettömän ihanaksi kotiasuksi, sillä se on materiaaliltaan sopivan ohut, mutta samalla sopivan lämmin viileämpinäkin iltoina tohveleiden kanssa käytettäväksi. Klassisen musta väri ja minimalistinen muotoilu on myös makuuni. Harkitsen vakavasti tilaavani toisen samanlaisen setin, jonka voin ottaa käyttöön, kun tämä nykyinen on kulutettu loppuun.

https://femmeluxefinery.co.uk/

Huomaan, että nyt kun eletään jo vahvasti loppusyksyä, alkaa vaatekaapista löytymään taas enemmän mustaa väriä, jota kesällä käytän harvemmin. Talven ajan mekkovalintani ovat jo useamman vuoden ajan olleet tummanpuhuvia, sillä musta mekko on aina varma valinta ja helppo asustaa koruilla ja asusteilla eri näköiseksi. Mustan mekon kanssa tykkään myös käyttää samansävyisiä sukkiksia, jotka olisivat värikkäämmän yksilön kanssa ehdoton no-no. Tämä hauskan graafinen, yksihihainen midipituinen one shoulder -mekko miellytti minua heti, sillä tykkään mekon simppelistä muotoilusta ja tyylikkäästä hieman pidemmästä helmasta. Mekon materiaali on päällä todella miellyttävän tuntuista ja mekko pitää hyvin muotonsa. Suosin syksyisin ja talvisin hihallisia mekkoja muutenkin, sillä vilukissana haluan pysyä lämpimänä. Tämä musta kaunotar pääsikin päälleni ensimmäistä kertaa muutama viikonloppu takaperin, kun suuntasimme tyttöjen dinnerille ravintola Shelteriin.

https://femmeluxefinery.co.uk/
https://femmeluxefinery.co.uk/
https://femmeluxefinery.co.uk/

Mekon ja loungewear-setin ohella iskin silmäni Femme Luxen -teepparivalikoimaan, josta erottuivat heti nämä Yves Saint Love -tekstillä varustetut perusteepparit. Tilasin samaisen paidan sekä valkoisena että mustana ja olen tykännyt molemmista todella paljon. Molemmat toimivat sellaisenaan tai mustan jakun alla ja materiaali on näissäkin ihanan pehmoista. Tekstipainatus piti pintansa myös pesussa ja pysyi täysin moitteettomana.

https://femmeluxefinery.co.uk/
https://femmeluxefinery.co.uk/
*tuotteet saatu
SHARE:

2 kommenttia

  1. Onpa kauniita vaatteita, erityisesti tuo yksiolkaiminen mekko ja t-paidat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Milla <3 Itsekin olen todella tykästynyt tuohon mekkoon ja teepparit ovat ihanan pehmeää materiaalia. Mukavaa syksyistä viikonloppua!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig