27/02/2020

KEVÄTSISUSTUKSEN TRENDIVÄRI: VIHREÄ


Kevätfiilistely ja sisustuskuume jatkuu täällä kovana. Tällä hetkellä olen täysin hurahtanut kevään ehdottomaan hittiväriin: vihreään. Kodinsisustuksessa nähtiin vihreän sävyjä kovasti jo viime vuonna etenkin viherkasvien suosion huikean kasvun myötä ja nyt vihreä trendi jatkuu entistä kuumenpana. Sisustusliikkeistä löytyykin erilaisia kasvi- ja viidakkoaiheisia sisustustekstiilejä, joissa korostuvat erilaiset vihreän sävyt. Erittäin trendikäs on (edelleen) myös sametti ja samettipintaisia sisustustyynyjä näkyi paljon myös muutama viikko takaperin Vallilan showroomilla järjestetyssä pr-tilaisuudessa, jossa ihasteltiin kevään sisustuskankaita Designers Guild -hengessä.


1. / Fondacon Cheeta -koristetyynyssä hiipivät viidakon eläimet 2. / Jyskin Hoie of Scandinavia -villahuovassa on kaunis metsänvihreä kuvio 3. / Jyskin oliivivihreässä Kugleask -samettityynyssä on hauska muoto 4. / Riviera Maisonin vedenvihreä Brianna -torkkupeitto raikastaa olohuoneen  5. / Hemtexin Borneo -tyynyssä kukkii viidakko 

Itse olen erityisen innostunut juuri erilaisten vihreän sävyjen miksailemisesta nykyiseen sisustukseemme. Esimerkiksi jadenvihreä toimii todella kauniisti yhdistettynä vaaleaan beigeen tai graniitinharmaaseen, ja raikastaa samalla koko huoneen ilmeen. Oliivinvihreä ja metsänvihreä sointuvat nätisti mustan, hiekan sävyjen ja valkoisen kanssa yhteen ja villi viidakkokuosi tuo sisustukseen kontrastia ja mielenkiintoa. Itse aloitin viidakkohulluttelun varovaisesti tilaamalla meille upean Fondacon samettipintaisen tyynyn, joka on mielestäni hurjan kaunis himmeästi hohtavalla samettipinnallaan. Varovaisempi siirtyminen muista väreistä kevyesti vihertäviin yksityiskohtiin onnistuu helposti Jyskin oliivinvihreiden, pyöreänmallisten samettityynyjen kautta, jotka ovat hyvin hennon vihreät ja levänruskeaan taittuvat.


Oletteko tekin hurahtaneet keväisiin vihreän sävyihin?
SHARE:

2 kommenttia

  1. Vihreä on kyllä ihana yhdisteltävä; tosi kauniita löytöjä, raikkaita, mutta eivät mitenkään liian huomiotaherättäviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla kommentistasi <3 Meille on noista kollaasissa olevista tuotteista jo kotiutunut nuo pyöreät samettityynyt sekä metsänvihreä villaviltti :) Vihreän sävyt ovat kyllä niin kauniita!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig