09/12/2011

X-mas wishlist

Tänään on ollut kaikin puolin ihana ja rentouttava vapaapäivä! Tapasin pikaisesti vanhan kollegani M:n Kansakoulunkadun Proffsilla ja sen jälkeen siirryimme ystäväni H:n kanssa Café Esplanadille kahvittelemaan ja herkuttelemaan runsailla salaateilla. Omaan versiooni valitsin proteiinipainotteisesti kanaa ja savulohimoussea kermaviilikastikkeella, jolla nälkä on pysynyt kurissa koko päivän aamuisen munakkaan jälkeen. Esplanadilta suuntasin itsekseni Akateemiseen kirjakauppaan bongailemaan joululahjaideoita ja selailemaan tuoreita kirjauutuuksia. Lauren Conradin Style-kirja on ehdottomasti mukana joulun toivelistallani, samoin Jean Lapiduksen Luksuselämää-kirja. Ottaisin mielelläni kirjahyllyyni myös Sinkkuelämää-sarjan käsikirjoittaneen Candace Bushnellin uutuuden sekä muotibloggari ja toimittaja Sofi Fahrmanin Elsas hemlighet-kirjan.Kivoja joululahjaideoita perheenjäsenille löytyikin Stockmannilta runsaasti. Itselleni himoitsin erityisesti tummanviolettia Stockmann Silkin silkkipyjamaa, joka tuntui ihanan ylelliseltä. Oikeasti tarvitsisin tuonne talvimyrskyyn kunnon villapipon joko mustan tai harmaan sävyisenä. Yhtä potentiaalista, mustan sävyistä yksilöä pohdinkin, mutta päätin jatkaa vielä etsintöjä.


Stockalla kierrellessäni hankin myös viime hetken tarvikkeet huomenna vietettäviin perinteisiin lukioporukkamme pikkujouluihin. Kotiin päästyäni innostuin vielä laatimaan leikkihenkisen himotuslistan joulun lahjatoiveistani. Ihanaa viikonloppua kaikille ja palataan taas!

Lahjalistalle kokosin mm. Mulberryn mustan nahkaisen kalenterin, kirjoja ja Elle-lehden vuosikerran,  mustan tai harmaan villamyssyn, mineraalimeikkejä, Calvin Kleinin laadukkaat alusvaatteet, LV:n iPhone-kotelon ja kiiltonahkaisen Alma-laukun, Marc Jacobsin ihanan rannekorun sekä parfyymeistä omat ikisuosikkini Victor & Rolfin Flowerbombin, Thierry Muglerin Angelin ja Cuccin Cucci-tuoksun.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig