23/01/2012

Uusi verkkotunnus blogille

Teen nyt nopean informatiivisen päivityksen blogin uudesta domainista. Jatkossa blogi löytyy siis verkkotunnuksen www.chicconservativechanel.com takaa. Osoite on aiempaa yksinkertaisempi muistaa ja on virallisesti rekisteröity omistajansa käyttöön. Verkkotunnuksen muuttaminen onnistuu ainakin Googlen blogspot.-päätteisillä domaineilla klikkaamalla ensin blogin pääsivulla Ulkoasu- kohtaaja sen jälkeen siirtymällä Asetuksien kautta Julkaiseminen-välilehdelle. Lisäasetukset-kentässä näet käytössä olevan nykyisen verkkotunnuksen ja pystyt oikeasta laidasta klikkaamalla siirtymään Osta verkkotunnus-kohtaan. Rekisteröity .com-päätteinen verkkotunnus kustantaa tätä kautta rekisteröitynä vuositasolla n. 10 US dollaria.


Iloista alkanutta viikkoa kaikille, vi ses!
SHARE:

2 kommenttia

 1. Moi Laura! Mitä kuuluu? :) Ei olla nähty pitkään aikaan, toivottavasti vuosi 2012 on lähtenyt hyvin käyntiin ja kaikkea. Pitää mennä Ilen ja sun kaa drinksuille pian!

  Oma .com -verkko-osoite on kyllä ihan superhyvä, saa vähän lyhennettyä osoitetta ja näyttää kivalta! Can't live without it.

  Haleja!

  VastaaPoista
 2. Moikka Teemu! Tosi kiva kuulla susta ja olisi ehdottomasti kiva nähdä tässä joku päivä sun ja Ilen kanssa vaikka after work-merkeissä!:) Kuulumisten vaihtoon pitääkin varata aikaa, koska sen verran nopealla temmolla on vuosi 2012 startannut ja isoja muutoksia on tapahtunut monella alueella.

  Toi lyhyempi, oma verkko-osoite on kyllä loistojuttu. Saan inspistä sun blogista omankin blogin kehittämiseen ja Thing for the Blingiä lukiessa tulee muutenkin hyvä fiilis, kun kirjoitat niin sujuvasti ja kivasti aina!

  Puss & kram!

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig