24/10/2012

Pikkujoulumekot Nellyltä

Koska eletään jo lokakuun loppua, ei pikkujoulukauden avaukseen ole enää kvoin pitkä aika. Toivelistalla on tällä hetkellä uusi, monikäyttöinen mekko pikkujouluja ja muita talven juhlia varten. Nelly.comissa on vielä toistaiseksi käynnissä MidSeason Sale, joten klikkailin itseni heidän sivuilleen ja valitsin kotiin sovitettavaksi muutamia potentiaalisia vaihtoehtoja:

Nelly Sarah Dress, Burgundy

Tämä näyttävä ja trendikkään burgundinsävyinen juhlamekko on nyt todella hyvässä alennuksessa. Pidän simppelistä mallista, paljeteista ja selän avonaisuudesta. Tähän yhdistäisin:


Sormus Effy Collection // laukku Urban Expressions // kengät Dior Suede Pumps // huulipuna Mimco

 Nelly Princess Lace Dress, Black

Klassisen kaunis musta pitsimekko, joka tuo decolteen upeasti esille. Plussaa myös hyvästä helman pituudesta (ei liian lyhyt, kuten Nellyn mekot aina välillä ovat) ja kauniista leikkauksesta. Tähän yhdistäisin:

Kello Marc by Marc Jacobs // laukku Chanel // kengät Christian Louboutin Aborina // korvikset Louche


 Nelly Fancy Peplum Dress, Red

Täydellistä punaista mekkoa on jotenkin todella hankala löytää, vaikka sopivan pituinen, juhlakäyttöön sopiva punasävyinen mekko on ollut pitkään etsinnässä. En pidä normaalisti peplum-helmaisista yläosista, mutta tässä se toimii. Tähän yhdistäisin:

Korvakorut Lord & Taylor // rannerengas Michael Kors // laukku Armani Exchange // kengät Christian Louboutin Pigalle 

 Nelly Terend Stunner Dress, Gold

Tämä kullanvärinen mekko on upea! Kulta on ollut suosikkivärini asusteissa ja yksityiskohdissa jo pitkään ja siksi tämä mekko kiinnitti huomioni välittömästi. Upea leikkaus ja pitkät hihat, jotka tasapainottavat lyhyttä helmaa. Tähän yhdistäisin:

 Laukku D&G // korvakorut Alessandra di Tommaso // kengät Sergio Rossi // sormus 'Rylan'Mikä on teidän suosikkinne näistä Nelly-ihanuuksista?

xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig