14/06/2013

This summer I'm travellig to...

...Nice!

Heinäkuussa matkustan ensimmäistä kertaa Etelä-Ranskan Nizzaan, johon olen upeiden valokuvien ja tuttujen kertomusten perusteella jo täysin ihastunut. En malttaisi odottaa enää tulevaa reissua näiden sadekelien riehuessa Suomen yllä. Hotelli ja lennot on buukattu ja matkaseura on mitä parasta, sillä reissuun lähtee mun ja S:n lisäksi myös pikkusiskoni poikaystävineen. 



Reissulta odotan auringon palvonnan lisäksi rentoa nähtävyyksien kiertelyä, paikallisten viinien maistelua ja tiloihin tutustumista, ranskalaiskeittiön herkuista nauttimista ja hyvän kirjan parissa rentoutumista uima-altaalla makoillen. Tottakai luvassa on ihan varmasti myös hieman shoppailua, sillä haluan ehdottomasti hankkia muutamia lempparituotteitani Nizzan Kiko Cosmetics -myymälästä (Avenue Eugène Donadeï, 06700 Saint Laurent du Var). Aivan hotellimme läheisyydessä sijaitsee myös ostoskeskus, josta löytyvät mm. Sephoran, Pimkien ja minien muiden suosittujen ketjujen myymälät.

Olemme reissussa viikon verran ja tarkoitus olisi myös käydä lähialueilla ja Monacon puolella pyörähtämässä. Odotukset ovat korkealla myös hotellin suhteen, joka vaikutti sijainniltaan loistavalta, ja josta löytyy myös kuntosali, jääkaappi ja keittiötarpeet sekä kattoterassi uima-altaalla varustettuna. Nämä upeat kuvat johdattavat jo mielen Nizzan tunnelmiin, can't wait!





Toivottavasti saamme nauttia viikonloppuna auringosta & rentoutukaahan hyvin!
xoxo Laura

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig