30/04/2014

Cherry Bloom

Ciao bellat! Tällä kertaa vuorossa on hempeän tyttömäistä kuvamateriaalia Sinkkuelämää ja Jane Austen -henkeen. Sain nimittäin kotikylppäriin testattavaksi Yves Rocherin Cerisier en fleurs Eau de Toilette -tuoksun ja saman sarjan suihkugeelin. Molemmissa on ihana kirsikankukkien raikas tuoksu ja mielettömän söpöt pakkaukset, jotka kehtaa hyvin jättää kylppärin pöydälle näkyville! Plussaa myös siitä, että kummankin tuotteen tuoksu on sopivan hento, vihreän kuulas ja ei liian makea.

Tässä samalla ajattelin myös jakaa pientä teemaan sopivaa parfyymitietoutta :) Arkituoksuksi hyvin sopivat Eau de Toilettet (EdT) sisältävät 4 - 8 prosenttia tuoksuainetta (eli tässä tapauksessa kirsikankukkaa), josta tuoksun ydin rakentuu. Tuoksu kannattaa suihkuttaa aina puhtaalle iholle kohtaan, jossa veri kiertää hyvin. Esimerkiksi ranteiden sisäpuoli ja kyynärtaipeet toimivat hyvin. Ohimoita ja korvien taustoja kannattaa vastoin yleistä uskomusta välttää, sillä niiden rasva muuttaa tuoksun helposti epämiellyttäväksi. Hajuvesiä kannattaa aina kokeilla omalle iholle ennen ostamista, sillä tuoksu muokkautuu kantajansa aineenvaihdunnan, lämmön ja pH:n mukaan. On myös hyvä muistaa, että hajuaisti on herkimmillään aamupäivästä, joten parfyymiostoksille kannataa suunnata silloin!



YR:n kirsikankukkainen suihkugeeli toimii erityisen hyvin lenkin jälkeen, ja olo on raikas ja puhtoinen. Kevyt suihkaus vielä saman sarjan tuoksua ja tuli tosi kesäinen fiilis!

Nyt toivottelen teille hyväntuoksuista vappuaamua, ja nautitaan tänään kivasta päivästä!

* tuotteet saatu blogin kautta
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig