06/08/2014

Uusia juttuja viime viikolta


1.) Elintarvike- ja taloustieteilijänä tykkään seurata aktiivisesti ruoka-, juoma- ja ravintolarintamalla tapahtuvia juttuja ja trendejä. Saan inspiraatiota uusista resepteistä, joita bongailen aina yhtä innokkaasti. Tämä kesäkurpitsa-vuohenjuustofrittatan ohje kuulosti herkulliselta. Maistuu kuulemma hyvältä myös kylmänä eli eikun testaamaan!

2.) Suurena elokuvafanina seuraan myös leffamaailman kuulumisia säännöllisesti. Yksi viime viikon kohokohtia olikin Hangon kauniisiin maisemiin sijoittuva Kesäkaverit-elokuva. Todellinen hyvän mielen kesäleffa, jota voin lämpimästi suositella! Ja elokuvan ensi-ilta Bio Rexissä viime torstaina oli mahtava! Oli kiva nähdä livenä tämänhetken kuumimmat suomalaiset näyttelijät, kuten Pihla Viitala, Lauri Tilkanen ja Iina Kuustonen. Lauri oli luonnossa tietysti vieläkin komeampi kuin valkokankaalla!

3.) Uusia juttuja on kiva testata myös kesäjuomissa. Maistelimme siskoni kanssa Savanna Dry -merkkistä kuivaa omenasiideriä viime lauantaina auringonpalvonnan päätteeksi. Oli muuten hyvä ja ihanan raikas tuttavuus!

4.) Sosiaalisessa mediassa kovasti viime aikoina esillä olleet Baby Lips -huulituotteet ovat rantautuneet Suomeenkin ja ihastuin kovasti tähän Pink Punch-sävyiseen huulipuikkoon nähtyäni sen hyvän ystäväni meikkipussissa. Kosteuttaa todella ihanasti kuivia huulia ja antaa kauniin hennon pinkin sävyn!


Tällaisia juttuja siis tuli kokeiltua viime viikolla ja tällä viikolla ohjelmassa onkin sitten puistopicnik, yhdet häät ja rentoa grillailua. Palataan taas ja nauttikaahan upeasta päivästä!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig